Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] późną porą
Rallynitros
09-05-2010, 16:55
Witam
Co tym sądzicie? Czekam na opinie, co poprawić a co już zepsułem i jak naprawić :)
Pozdrawiam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Podoba mi się, ale widać jakiś ciemny "glow" wokół latarni.
Rallynitros
09-05-2010, 17:16
Podoba mi się, ale widać jakiś ciemny "glow" wokół latarni.
nie mam skalibrowanego monitora i jeszcze nie wszystko widzę, dziękuje za komentarz
goralikus
09-05-2010, 19:51
Dla mnie to zdjecie to kropka nad i latarnia a nad nia ten punkt u gory. Bardzo ladne podoba sie zaje.........
No i ladnie jest... Warto bylo poczekac, az zapali sie swiatelko ;)
Ciekawy nastrój i bardzo ładne kolory, jednak widziałbym to w poziomie tak jak u niektórych kolegów.
Gregowi w podobnym kadrze w jednym z wątków pisano ze zbyt ciemno na dole, ale tutaj jest jeszcze ciemniej - za ciemno mz. :)
Gregowi w podobnym kadrze w jednym z wątków pisano ze zbyt ciemno na dole, ale tutaj jest jeszcze ciemniej - za ciemno mz. :)
Ee, sie nie zgodze, przeciez zdjecie jest stylizowane na zdjecie nocne, z reszta ja tam widze kazdy szczegół w tej podłodze ;)
jacek dr
09-05-2010, 21:07
Mz jasniejsza podłoga nic by nie wniosła ,wręcz mogła by odciągac uwagę od głównego tematu ,jesli juz" rozświetlić" to wyłącznie nieco lewą strone .Choc centralnie ale ok,poza tym ładne kolorki.
Nikonozaur
09-05-2010, 21:40
Fajnie, jest tak trochę bajkowo, a trochę elektrycznie, ale w akceptowalnych granicach. Podoba mi się tak podane. :)
Rallynitros
10-05-2010, 14:07
Ciekawy nastrój i bardzo ładne kolory, jednak widziałbym to w poziomie tak jak u niektórych kolegów.
mam też poziomo, ale po co pokazywać podobne kadry jak u kolegów, a mi tu kwadrat pasował idealnie z kadru pionowego. pozdrawiam
Bo po mnie sie jezdzi:D
Ee, sie nie zgodze, przeciez zdjecie jest stylizowane na zdjecie nocne, z reszta ja tam widze kazdy szczegół w tej podłodze ;)
Spoko ze jest ja tez widze szczegoly (u mnie tez bylo je widac a i tak wmawiano mi ze zaciemno) no i mi sie podoba ale fakt jest taki ze mnie by wielu ocenilo inaczej......
Lukaszu podoba mi sie! Gwiazdka nad latarnia dodaje tylko smaczku:D
wojtek6308
10-05-2010, 16:11
Bardzo ładna fotografia, ... i dobrze, że kwadracik :-)
borregaard
10-05-2010, 16:15
Kadr jest OK,zresztą b.fajna miejscówka,ale tego różu zdjąłbym deko.
Rallynitros
11-05-2010, 02:10
Kadr jest OK,zresztą b.fajna miejscówka,ale tego różu zdjąłbym deko.
i tu zgodzę się z Tobą :)