Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Pan Olik jest czujny
http://wpk.eltrakon.pl/L1001338%20Pan%20Olik%20jest%20czujny.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1001338%20Pan%20Olik%20jest%20czujny.jpg)
czy jak powiem, że czuje w tym kocie coś ezoterycznego to wyrażę się dostatecznie niejasno? :wink:
czy jak powiem, że czuje w tym kocie coś ezoterycznego to wyrażę się dostatecznie niejasno? :wink:
Uważaj, bo zostaniesz zakwalifikowany do "wąskiej rzeszy" :D
do tak elitarnej grupy, czemu nie, tylko trzeba stworzyć manifest artystyczny :mrgreen:
danz1ger
31-05-2013, 23:44
Eeee tam Bohemiany, kocisko patrzy na Woytka, bo nie bardzo ma ochote wleżć w tę "star gate" w tle.
Wojtku, czym TO zrobiłeś Panu Bokehu?
Uwielbiam Twoje zdjęcia. Są takie charakterystyczne, ale nadzwyczaj proste
Popełniłem w przeszłości kilka "kocich" zdjęć. Jednak takiej magii nigdy nie udało mi się uchwycić.
Bogusław, ja zacytowałem w AO, a Ty wyciągnąłeś wątek z otchłani... ;)
TO zrobił Summarit 1.5/50, wyprodukowany w połowie ubiegłego wieku.
Dziękuję! :)
Kot wygląda jak bohater filmu SF, który zaraz ma przejść przez portal i nigdy nie powrócić. Ostatnie spojrzenie na świat, który zostawia za sobą :D
Świetne zdjęcie, kot bardzo wyrazisty, a zwłaszcza jego oczy. Faktycznie, czuć magię.
Jedno z moich ulubionych zdjęć ostatnio wstawianych na tym forum w ogóle :)
To nie Kot, to Koci demon, jeden z 9 Kocich Książąt. Ciekawe czy znał mojego jednookiego wojownika.. ;)
Jedno z moich ulubionych zdjęć ostatnio wstawianych na tym forum w ogóle :)
Nooo… zwłaszcza, że ostatnio, to jakieś 3 lata temu. :D
Ja tam nie widzę żadnego kosmicznego kota. Kosmiczny to był pies, a dokładniej rzecz ujmując suka -- Łajka, właśnie à propos… pitolicie o jakiejś magii i ezoteryce niczym szarlatani z Ezo TV, a Figi -- nomen omen figlarnie pogrywającej z tytułem -- nie widzita. Ech… :D
Haha :D No ja to za dużo się filmów naoglądałem, książek naczytałem i w ogóle jestem pokręcony ;) Zawsze mam pełno skojarzeń, niekoniecznie trafiających w wizję Autora danego zdjęcia ;)
Widziałem wcześniej coś jasnego rozmazanego w tle, bardziej z prawej (jakby siedzący pies), ale kot ze swoimi oczami i portal były silniejsze :)