Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kwadracik zmemlany....
Memlane jakis czas temu.....nie mam juz filtra na stanie:)
Gosci z Polandii mam wiec beda jutro jakies foty wycieczkowe:D:D:D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
za...ste!!! Swietna robota , dla mnie pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
borregaard
07-05-2010, 22:41
Szczerze...?..
Fajne...:-D
Proac150
07-05-2010, 22:43
Chyba bym przyciemnił całość na drugim brzegu, a tak git.
Motalem sie czy pokazac bo ppodczas obrobki wyszly babole:(
Wszystko pieknie, ladnie Grzegorzu, ale... :p
... pomost przechylibym lekko w prawo (glownie w dolnej czesci kadru) ;) Ot, taka wizja :D
Bo w tej wersji mam wrazenie, ze zaraz spadne :mrgreen:
Wszystko pieknie, ladnie Grzegorzu, ale... :p
... pomost przechylibym lekko w prawo (glownie te w dolnej czesci kadru) ;) Ot, taka wizja :D
Bo w tej wersji mam wrazenie, ze zaraz spadne :mrgreen:
No takie "zalety" szerokiego szkla;)
Przyjemne dla oka zdjęcie :)
Ładny kadr, a memłanie wyszło temu zdjęciu na dobre :)
Tak szczerze i bez sciemy - jedna z twoich najlepszych fot, trzymaj sie tego stylu a bedzie dobrze, czystosc formy i takie tam, wszystko tu jest w tym zdjeciu.
Bardzo fajnie to wszystko kompozycyjnie się poukładało :-).
Niebo bardzo mi się podoba, ciekawie wyszło.
Trochę się woda rozjechała, ale doskonale wiem co się dzieje przy długich czasach. Temat niezbyt łatwy do obróbki ;).
No i ten dół pomostu. I tu też przyznam Ci rację, że szerokie szkło nie jest łatwe i potrafi nieźle nawyginać. Trzeba postarać się jak najlepiej ustawić względem symetrycznych elementów w dole karu, a i tak prostowanie koniecznym jest.
Takie tam moje przemyślenia odnośnie tego bardzo fajnego kwadracika :-).
..............................
Trochę się woda rozjechała, ale doskonale wiem co się dzieje przy długich czasach. Temat niezbyt łatwy do obróbki ;).
............................
no wlasnie i to sa te "babole" o ktorych juz wspominalem:D
Tak szczerze i bez sciemy - jedna z twoich najlepszych fot, trzymaj sie tego stylu a bedzie dobrze, czystosc formy i takie tam, wszystko tu jest w tym zdjeciu.
A to juz Michale kwestia gustu.......nie do konca mnie zachwyca taki styl ale jak widac jak sie pobawie to osiagam takie efekty......ja jestem landszafciarz klasyczny i tego sie bede trzymal;)
Ale nie bede zapieral sie ze nie poemlam czasami dla odmiany bo to zabawa przednia jest:D
no wlasnie i to sa te "babole" o ktorych juz wspominalem:D
Znam ten ból ;). Ile ja się namordowałem, przy moich "długich czasach" :twisted:.
Ale nie bede zapieral sie ze nie poemlam czasami dla odmiany bo to zabawa przednia jest:D
Juz nie chodzi mi o memłanie, ale o czystość zdjęcia, nawet nie zauwazylem ze to zmemłane, ale od razu wiedzialem ze ta fota ma cos w sobie.
bardzo ladne podoba mi sie kolorystyka i czystosc
wojtek6308
08-05-2010, 15:51
Bardzo ładnie wymemłany ten kwadracik, kolorki, światło prima :-) .
Bartekkw
08-05-2010, 16:19
ladnie Grzesiu zapodales. Podoba sie
wiem, że horyzont prosty, ale pomost sprawia złudzenie, że kadr jest krzywy, albo ja już dziś jestem zmęczony, poza tym bardzo fajne :D
Pablo 77
08-05-2010, 21:18
Pomost jest wygięty:)dlatego nie wszedłbym na niego ,ale sie podoba:)