Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Aaaa moze sie spodoba......
......podoba mi sie zroznicowanie planow.......
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Sylvester
02-05-2010, 16:52
aaa podoba sie bardzo fajny kadr :) moze tylko przyciemnił bym niebo i troszke niebieskiego z góry zabrał ale to ja maruda :D
aaa podoba sie bardzo fajny kadr :) moze tylko przyciemnił bym niebo i troszke niebieskiego z góry zabrał ale to ja maruda :D
dzieki........wiem ze po tym co pokazal Locter z tego miejsca juz bedzie mi ciezko pokazac to po mojemu ale tam bylo jasno;)
believer
02-05-2010, 16:58
[CENTER]......podoba mi sie zroznicowanie planow.......
i mnie również..Przyjemny dla oka widok.
velaskez
02-05-2010, 17:03
Mnie tylko przeszkadzają te krzaki po lewej. Poza tym miodnie :)
No co ja biedny mam powiedzieć kolejne świetne. Pozdrawiam
Nikonozaur
02-05-2010, 17:08
Dobrze jest, fajnie te kamule Ci wyszły.
Faktycznie plany wyszły bardzo ciekawie. Szczególnie kamienna podłoga jest super :-).
Krzaczki do unicestwienia ;-).
wojtek6308
02-05-2010, 18:26
O, i jest bardzo fajnie, znowu dobre światełko :-) , niebo i kamole można deczko by przyciemnić.
ostrytux
02-05-2010, 19:08
Podoba się, niemniej ciachnąłbym 2cm góry i dołu i zrobił z tego mocne czernie i biele.
Podoba się, niemniej ciachnąłbym 2cm góry i dołu i zrobił z tego mocne czernie i biele.
To jest mysl.......pobawie sie z konwersja....jak sie uda to pokaze;)
Podoba mi się. z tej jednej można by 3 rożne wydzielić.
Chyba ten sam wypad ? Układ chmur jest taki sam. Co do zdjecia, osobiście to - ta podłoga jest nie potrzebna, i jednak troche za jasna, ale moge sie oczywiscie mylić. Kadrowo niezbyt mi się podoba, ten podział na 3 części - ziemia, woda, niebo, troche za dużo tego. To tak szczerze, od serca.
GUINNESSts
02-05-2010, 20:41
Podobnie jak Locter odbieram kadr jako malo zdecydowany. Zbyt nieuzasadniony w centalnym kadrowaniu. Niekrorym forumowiczom moze sie podobac. Mnie nie do konca zwazajac na doswiadczenie autora. Tonacji nie porownuje do M... Jest inna. Technicznie pod wzgledem obrobki bdb. Brak jednak przekazu. Podloga ciekawa Grzegrz. Jednak zbyt malo integralna z calocia. Dlatego taki odbior. Nic poruszajacego ale jako kadr z wysieczki ok. Na PL 5 a digart oczywiscie rewelacja;)
Chyba ten sam wypad ? Układ chmur jest taki sam. Co do zdjecia, osobiście to - ta podłoga jest nie potrzebna, i jednak troche za jasna, ale moge sie oczywiscie mylić. Kadrowo niezbyt mi się podoba, ten podział na 3 części - ziemia, woda, niebo, troche za dużo tego. To tak szczerze, od serca.
No tez tytul jest jaki jest:D WIesz kiedys tyle nameczylem ludzi ujeciami bez podlogi z tego wyjazdu ze nie wiele zostalo.......ogrzebalem szuflade przez Ciebie:D
Ale jak masz ochote to mam kadr ktory bardzo lubie bez podlogi TUTAJ (http://www.digart.pl/zoom/4817419/_________________________.html)
bardzo fajnie - podoba mi się
Pablo 77
02-05-2010, 21:45
Dobrze jest, fajnie te kamule Ci wyszły.
O tak:)
Grzegorz WO
02-05-2010, 22:06
Bardzo na TAK, wspaniałe. :)
jest ładnie, ale troszeczkę za bardzo świeci ta foteczka, zgasiłbym ją trochę :)
borregaard
03-05-2010, 09:40
Ładna kolorystyka...taką dawaj.
misiobudrysio
03-05-2010, 09:44
no i sie podoba
pozdr.
[CENTER]......podoba mi sie zroznicowanie planow.......
Mi też. Bardzo ciekawe ujęcie moim skromnym zdaniem.
A ja Ci powiem, ze wersja bez podlogi uslanej kamolami duzo bardziej mi sie podoba :p
Oczywiscie kamole piekne, ladne, jednak calosc jakos takos ... nie do konca mi lezy... :)
a moze i sie spodobalo ...ja rezygnuje z podlogi , ale tu tez jest nie zle.