Zobacz pełną wersję : Elektryk-instalator poszukiwany
Szanowni Forumowicze, poszukuję elektryka-instalatora do pracy zleconej. Najchętniej z okolic Olsztyna.
Jeśli znacie kogoś godnego polecenia do takiej pracy, to proszę śmiało pisać na moją skrzynkę.
Czyżbyś domek letniskowy "okablowywał" ?
Nie, poszukuję elektryka na montaż okablowania linii lakierniczej. Normalna robota dla elektryka. :-) Bo w domu, to sam elektrykę zrobiłem. ;-)
W jakimś większym warsztacie?
Czy raczej warsztat przydomowy?
W jakimś większym warsztacie?
Czy raczej warsztat przydomowy?
Co masz na myśli mówiąc "większym warsztacie"? Linię lakierniczą czy instalację w domu? ;-)
Większy to np taki dla autoryzowanego salonu samochodowego, a mniejszy, to garaż przy domu.
Tak gdybam, bo jak byś chciał z automatyką, to ja z chęcią ci policzę i dostaniesz wycenę, gdyż prowadzę firmę elektryczną, zajmującą się automatyką przemysłową.
Sprawa jest taka: dostarczam do firmy linię lakierniczą, dużą przemysłową. Wszystko jest gotowe, potrzebuję tylko elektryka żeby mi wszystko połączył zgodnie z projektem. Szafa sterownicza z automatyką przemysłową jest, okablowanie jest, koryta kablowe są, tylko kable rozciągnąć. Pracownik mi jest potrzebny. :-) Jeśli ktoś spoza okolic Olsztyna, to zapewniam nocleg i wyżywienie.
A to sam masz podobny zakład jak ja ;)
Jak robota dla 1 czy 3 osób to mi się nie opłaca.
Za to możesz zadzwonić do Elmark ASP i na pewno ci polecą jakiegoś elektryka.
U nich sporo osób kupuje, a są z Olsztyna.
Powodzenia.
Ps:
Jak nie znajdziesz to daj znać, bo mam z Olsztyna u siebie zatrudnionego kierownika robót i może pomóc, z tym, że teraz jest w Warszawie na budowie.
To jest praca dla jednej osoby.