PDA

Zobacz pełną wersję : Najmlodsi w bw

myfriend
29-04-2010, 11:07
Witajcie :)
Zazwyczaj pokazuje zdjecia kolorowe, bo tak kojarza mi sie dzieciaczki, ale tym razem dla odmiany w bw...

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img156.imageshack.us/img156/2567/dsc8323editforumcopy.jpg)

2.

źródło (http://img156.imageshack.us/img156/3654/dsc0305editforumcopy.jpg)

3.

źródło (http://img222.imageshack.us/img222/6345/dsc0638editforumcopy.jpg)

i bonus:

4.

źródło (http://img690.imageshack.us/img690/9777/kolageleo2forumbwcopy.jpg)

onia
29-04-2010, 11:10
bardzo ładny ... podpis na środku na każdym zdjęciu ...
Poza tym w porządku. Niektóre z tych zdjęć było w kolorze na forum ? bo coś tak kojarzę ...
kolor chyba lepiej jednak do dzieciaków pasuje ... i jakoś bardziej do mnie gada niż BW

=Marcin=

coroner
29-04-2010, 11:12
1 i 3 wymiata :)
A podpis po prostu cudny

myfriend
29-04-2010, 11:12
Dziekuje onia i coroner ...podpis jest konieczny.
Zdjecia sa publikowane pierwszy raz, moze kadry byly podobne ;)
Pozdrawiam

mswilk
29-04-2010, 11:35
Jedynka jest fantastyczna

robcjak
29-04-2010, 12:51
Wszystkie fajne, ale 1 i bonus wymiatają:)

amirez
29-04-2010, 13:25
Dziekuje onia i coroner ...podpis jest konieczny.
Zdjecia sa publikowane pierwszy raz, moze kadry byly podobne ;)
Pozdrawiam
Masz super logo. Powiem więcej zdjęcia je wyjątkowo szpecą.
Na Twoim miejscu dałbym puste kadry z wyrazistym podpisem.
Wówczas masz pełną gwarancję, iże będą to... Zdjecia sa publikowane pierwszy raz, moze kadry byly podobne

madness
29-04-2010, 13:30
fajne fotki, co do podpisu to nie rozumiem, dlaczego konieczne, jak ktoś ma ukraść to i tak to zrobi - 5 min roboty z usunięciem ich

myfriend
29-04-2010, 13:44
Amirez jesli nie masz nic do dodania na temat fotek, to przepraszam, ale po co zabierasz glos i w sposob najmniej inteligentny probujesz mnie skrytykowac. Podpis zawsze widnial na moich fotkach i do tej pory nikomu nie przeszkadzal, wiec nie rozumiem w czym problem...
Mimo wszystko dziekuje osobom, ktore oceniaja zdjecia, a nie widniejacy na nich podpis...
Pozdrawiam

Andrzej1976
29-04-2010, 14:05
3 i bomus rewelacja !!!

Archibald
29-04-2010, 14:30
Powściekaliście się z tym narzekaniem na podpisy, czy co?.. Zdjęcia są kradzione na potęgę, z reguły przez tych co to nie dość, że sami nie potrafią takiego zrobić to mają też słaby warsztat obróbkowy, i umieszczenie podpisu w widocznym miejscu jest jedyną formą zabezpieczenia, więc nie rozumiem o co chodzi?.. Oceniacie zdjęcia czy podpisy?.. Ludzie, trochę luzu... :-?

...kolor chyba lepiej jednak do dzieciaków pasuje...

Nie zgadzam się ani trochę.

A tak poza tym myfriend - bardzo sympatyczne zdjęcia :)

ewak1975
29-04-2010, 15:36
Czyste, ładne, pomysłowe kadry - szkoda że moje dzieci nie miały takiej sesji! :)

Podpis jest ok, wkońcu wiemy co się dzieje ze zdjęciami w sieci. Bądźmy dorośli.

Krzysiek Kisała
29-04-2010, 16:00
Powściekaliście się z tym narzekaniem na podpisy, czy co?.. Zdjęcia są kradzione na potęgę, z reguły przez tych co to nie dość, że sami nie potrafią takiego zrobić to mają też słaby warsztat obróbkowy, i umieszczenie podpisu w widocznym miejscu jest jedyną formą zabezpieczenia, więc nie rozumiem o co chodzi?.. Oceniacie zdjęcia czy podpisy?.. Ludzie, trochę luzu... :-?

Nie zgadzam się ani trochę.

A tak poza tym myfriend - bardzo sympatyczne zdjęcia :)

zgadzam się z archim w 100 % , śmiać mi się chcę gdy czytam te wszystkie płytkie komentarze typu :
-fajna fotka, tylko ten podpis....
-za podpis to bym zlinczował
-się moda na podpisy zrobiła itp ...
nie mówiąc już o idiotycznych docinkach typu :
"Masz super logo. Powiem więcej zdjęcia je wyjątkowo szpecą.
Na Twoim miejscu dałbym puste kadry z wyrazistym podpisem. "

Pozdrawiam

koffee
29-04-2010, 16:06
Zdjęcia jak zwykle cudne :) Bardzo lubię do Ciebie zaglądać.

Przeciwni podpisom są chyba tylko Ci, którym nikt nie ukradł zdjęcia aby reklamować nim swoje usługi :/ To na prawdę nie jest nic miłego.

Kompletnie mi nie przeszkadza podpis w centralnym miejscu ;)

pozaswiatemslow
29-04-2010, 16:07
1 jest dla mnie prze fantastyczna!
Świetna robota!

koffee
29-04-2010, 16:07
-się moda na podpisy zrobiła itp ...

Och żywcem z jednego z moich wątków :mrgreen: Myślałam że padnę jak to przeczytałam

infect
29-04-2010, 17:32
1 super

Migota
29-04-2010, 17:53
dla mnie wszystkie piękne.

amirez
29-04-2010, 17:57
Amirez jesli nie masz nic do dodania na temat fotek, to przepraszam, ale po co zabierasz glos i w sposob najmniej inteligentny probujesz mnie skrytykowac. Podpis zawsze widnial na moich fotkach i do tej pory nikomu nie przeszkadzal, wiec nie rozumiem w czym problem...
Mimo wszystko dziekuje osobom, ktore oceniaja zdjecia, a nie widniejacy na nich podpis...
Pozdrawiam
Wybacz - ale pozostanę przy swoim zdaniu.
Na forum są tysiące zdjęć. Znikoma część z nich zawiera logo. Większa część z tej znikomej ma logo delikatne, subtelne - nie psujące zdjęcia.
Twoje foty - Twój podpis!

myfriend
30-04-2010, 11:51
O jej ale sie wrzawa o te podpisy zrobila, coz nie kazdy potrafi to zrozumiec. Ja jednak bede swoje logo umieszczac w centralnym miejscu, czy sie to komus podoba czy nie. Mialam sytuacje, ze wszystkie zdjecia z mojej sesji zostaly skradzione, a wtedy nie umieszczalam jeszcze na nich swojego podpisu. Przykre jest kiedy wkladamy swoj czas i prace, a ktos w perfidny sposob nas okrada.
Amirez nie bulwersuj sie tak i nie zachowuj jak dziecko, jesli Ci nie pasuje to nie komentuj i uwazaj na slowa, mozna na cos zwrocic uwage, ale nie obrazajac nikogo, nie znasz mnie i nie zycze sobie tego typu docinek, troche kultury, anonimowosc nie upowaznia Cie do takiego zachowania. 4-letni staz na tym forum o niczym nie swiadczy.

Archibald, kosior1125, ewak1975, koffee dziekuje, ze podzielacie moje zdanie co do podpisow i zgadzam sie, ze "zdjecia sa kradzione na potege".

Dziekuje wszystkim za komentarze, fajnie ze jest taki pozytywny odbior moich fotek :)
Pozdrawiam

Rycerz
30-04-2010, 16:15
jakoś nigdy nie mogłem sie przekonać do czarno-białej fotografii dzieci, ale tobie udało się to zrobić bardzo ładnie...

podpisy?
jakbyście pooglądali trochę zagranicznych blogów to dopiero byście zobaczyli mega napisy na środku ;)

amirez
30-04-2010, 16:29
O jej ale sie wrzawa o te podpisy zrobila, coz nie kazdy potrafi to zrozumiec. Ja jednak bede swoje logo umieszczac w centralnym miejscu, czy sie to komus podoba czy nie. Mialam sytuacje, ze wszystkie zdjecia z mojej sesji zostaly skradzione, a wtedy nie umieszczalam jeszcze na nich swojego podpisu. Przykre jest kiedy wkladamy swoj czas i prace, a ktos w perfidny sposob nas okrada.
Amirez nie bulwersuj sie tak i nie zachowuj jak dziecko, jesli Ci nie pasuje to nie komentuj i uwazaj na slowa, mozna na cos zwrocic uwage, ale nie obrazajac nikogo, nie znasz mnie i nie zycze sobie tego typu docinek, troche kultury, anonimowosc nie upowaznia Cie do takiego zachowania. 4-letni staz na tym forum o niczym nie swiadczy.

Archibald, kosior1125, ewak1975, koffee dziekuje, ze podzielacie moje zdanie co do podpisow i zgadzam sie, ze "zdjecia sa kradzione na potege".

Dziekuje wszystkim za komentarze, fajnie ze jest taki pozytywny odbior moich fotek :)
Pozdrawiam
Nikogo nie obrażam i nie obrażałem.
Skoro nie tolerujesz krytyki, to już Twój problem i pięknie przepraszam!

myfriend
30-04-2010, 16:38
jakoś nigdy nie mogłem sie przekonać do czarno-białej fotografii dzieci, ale tobie udało się to zrobić bardzo ładnie...

podpisy?
jakbyście pooglądali trochę zagranicznych blogów to dopiero byście zobaczyli mega napisy na środku ;)

Dziekuje rycerz :)

myfriend
30-04-2010, 18:02
...i pięknie przepraszam!

Milo, ze dopisales ;)
Krytyki sie nie boje, pod warunkiem ze konstruktywna i dotyczaca zdjec :)
Pozdrowionka

amirez
30-04-2010, 18:56
Milo, ze dopisales ;)
Krytyki sie nie boje, pod warunkiem ze konstruktywna i dotyczaca zdjec :)
Pozdrowionka
No, i gitara - jak mawia Ferduś Kiepski ;)
Już czekam na następne Twoje fotki, aby się z Tobą posprzeczać ;)
Miłego wieczoru!

Tomek Konopka
30-04-2010, 19:25
bardzo ładne zdjęcia:-D
pozdrowionka :-D

bikeart
30-04-2010, 20:16
bdb, podoba się ten zestawik...

myfriend
03-05-2010, 22:20
Dziekuje Wam bardzo :)

ART69
04-05-2010, 09:24
Bardzo fajne zdjęcia, oryginalna jedynka, słodka trójka i ekstra bonus :-)

ChollaYi
04-05-2010, 10:30
Wszystkie świetne ale najbardziej podoba mi się 1 i 4.

mrcll
09-05-2010, 21:50
1 i 3 fantastico. podziwiam