Zobacz pełną wersję : Najmlodsi w bw
myfriend
29-04-2010, 11:07
Witajcie :)
Zazwyczaj pokazuje zdjecia kolorowe, bo tak kojarza mi sie dzieciaczki, ale tym razem dla odmiany w bw...
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img156.imageshack.us/img156/2567/dsc8323editforumcopy.jpg)
2.
źródło (http://img156.imageshack.us/img156/3654/dsc0305editforumcopy.jpg)
3.
źródło (http://img222.imageshack.us/img222/6345/dsc0638editforumcopy.jpg)
i bonus:
4.
źródło (http://img690.imageshack.us/img690/9777/kolageleo2forumbwcopy.jpg)
bardzo ładny ... podpis na środku na każdym zdjęciu ...
Poza tym w porządku. Niektóre z tych zdjęć było w kolorze na forum ? bo coś tak kojarzę ...
kolor chyba lepiej jednak do dzieciaków pasuje ... i jakoś bardziej do mnie gada niż BW
=Marcin=
1 i 3 wymiata :)
A podpis po prostu cudny
myfriend
29-04-2010, 11:12
Dziekuje onia i coroner ...podpis jest konieczny.
Zdjecia sa publikowane pierwszy raz, moze kadry byly podobne ;)
Pozdrawiam
Jedynka jest fantastyczna
Wszystkie fajne, ale 1 i bonus wymiatają:)
Dziekuje onia i coroner ...podpis jest konieczny.
Zdjecia sa publikowane pierwszy raz, moze kadry byly podobne ;)
Pozdrawiam
Masz super logo. Powiem więcej zdjęcia je wyjątkowo szpecą.
Na Twoim miejscu dałbym puste kadry z wyrazistym podpisem.
Wówczas masz pełną gwarancję, iże będą to... Zdjecia sa publikowane pierwszy raz, moze kadry byly podobne
fajne fotki, co do podpisu to nie rozumiem, dlaczego konieczne, jak ktoś ma ukraść to i tak to zrobi - 5 min roboty z usunięciem ich
myfriend
29-04-2010, 13:44
Amirez jesli nie masz nic do dodania na temat fotek, to przepraszam, ale po co zabierasz glos i w sposob najmniej inteligentny probujesz mnie skrytykowac. Podpis zawsze widnial na moich fotkach i do tej pory nikomu nie przeszkadzal, wiec nie rozumiem w czym problem...
Mimo wszystko dziekuje osobom, ktore oceniaja zdjecia, a nie widniejacy na nich podpis...
Pozdrawiam
Andrzej1976
29-04-2010, 14:05
3 i bomus rewelacja !!!
Archibald
29-04-2010, 14:30
Powściekaliście się z tym narzekaniem na podpisy, czy co?.. Zdjęcia są kradzione na potęgę, z reguły przez tych co to nie dość, że sami nie potrafią takiego zrobić to mają też słaby warsztat obróbkowy, i umieszczenie podpisu w widocznym miejscu jest jedyną formą zabezpieczenia, więc nie rozumiem o co chodzi?.. Oceniacie zdjęcia czy podpisy?.. Ludzie, trochę luzu... :-?
...kolor chyba lepiej jednak do dzieciaków pasuje...
Nie zgadzam się ani trochę.
A tak poza tym myfriend - bardzo sympatyczne zdjęcia :)
ewak1975
29-04-2010, 15:36
Czyste, ładne, pomysłowe kadry - szkoda że moje dzieci nie miały takiej sesji! :)
Podpis jest ok, wkońcu wiemy co się dzieje ze zdjęciami w sieci. Bądźmy dorośli.
Krzysiek Kisała
29-04-2010, 16:00
Powściekaliście się z tym narzekaniem na podpisy, czy co?.. Zdjęcia są kradzione na potęgę, z reguły przez tych co to nie dość, że sami nie potrafią takiego zrobić to mają też słaby warsztat obróbkowy, i umieszczenie podpisu w widocznym miejscu jest jedyną formą zabezpieczenia, więc nie rozumiem o co chodzi?.. Oceniacie zdjęcia czy podpisy?.. Ludzie, trochę luzu... :-?
Nie zgadzam się ani trochę.
A tak poza tym myfriend - bardzo sympatyczne zdjęcia :)
zgadzam się z archim w 100 % , śmiać mi się chcę gdy czytam te wszystkie płytkie komentarze typu :
-fajna fotka, tylko ten podpis....
-za podpis to bym zlinczował
-się moda na podpisy zrobiła itp ...
nie mówiąc już o idiotycznych docinkach typu :
"Masz super logo. Powiem więcej zdjęcia je wyjątkowo szpecą.
Na Twoim miejscu dałbym puste kadry z wyrazistym podpisem. "
Pozdrawiam
Zdjęcia jak zwykle cudne :) Bardzo lubię do Ciebie zaglądać.
Przeciwni podpisom są chyba tylko Ci, którym nikt nie ukradł zdjęcia aby reklamować nim swoje usługi :/ To na prawdę nie jest nic miłego.
Kompletnie mi nie przeszkadza podpis w centralnym miejscu ;)
pozaswiatemslow
29-04-2010, 16:07
1 jest dla mnie prze fantastyczna!
Świetna robota!
-się moda na podpisy zrobiła itp ...
Och żywcem z jednego z moich wątków :mrgreen: Myślałam że padnę jak to przeczytałam
dla mnie wszystkie piękne.
Amirez jesli nie masz nic do dodania na temat fotek, to przepraszam, ale po co zabierasz glos i w sposob najmniej inteligentny probujesz mnie skrytykowac. Podpis zawsze widnial na moich fotkach i do tej pory nikomu nie przeszkadzal, wiec nie rozumiem w czym problem...
Mimo wszystko dziekuje osobom, ktore oceniaja zdjecia, a nie widniejacy na nich podpis...
Pozdrawiam
Wybacz - ale pozostanę przy swoim zdaniu.
Na forum są tysiące zdjęć. Znikoma część z nich zawiera logo. Większa część z tej znikomej ma logo delikatne, subtelne - nie psujące zdjęcia.
Twoje foty - Twój podpis!
myfriend
30-04-2010, 11:51
O jej ale sie wrzawa o te podpisy zrobila, coz nie kazdy potrafi to zrozumiec. Ja jednak bede swoje logo umieszczac w centralnym miejscu, czy sie to komus podoba czy nie. Mialam sytuacje, ze wszystkie zdjecia z mojej sesji zostaly skradzione, a wtedy nie umieszczalam jeszcze na nich swojego podpisu. Przykre jest kiedy wkladamy swoj czas i prace, a ktos w perfidny sposob nas okrada.
Amirez nie bulwersuj sie tak i nie zachowuj jak dziecko, jesli Ci nie pasuje to nie komentuj i uwazaj na slowa, mozna na cos zwrocic uwage, ale nie obrazajac nikogo, nie znasz mnie i nie zycze sobie tego typu docinek, troche kultury, anonimowosc nie upowaznia Cie do takiego zachowania. 4-letni staz na tym forum o niczym nie swiadczy.
Archibald, kosior1125, ewak1975, koffee dziekuje, ze podzielacie moje zdanie co do podpisow i zgadzam sie, ze "zdjecia sa kradzione na potege".
Dziekuje wszystkim za komentarze, fajnie ze jest taki pozytywny odbior moich fotek :)
Pozdrawiam
jakoś nigdy nie mogłem sie przekonać do czarno-białej fotografii dzieci, ale tobie udało się to zrobić bardzo ładnie...
podpisy?
jakbyście pooglądali trochę zagranicznych blogów to dopiero byście zobaczyli mega napisy na środku ;)
O jej ale sie wrzawa o te podpisy zrobila, coz nie kazdy potrafi to zrozumiec. Ja jednak bede swoje logo umieszczac w centralnym miejscu, czy sie to komus podoba czy nie. Mialam sytuacje, ze wszystkie zdjecia z mojej sesji zostaly skradzione, a wtedy nie umieszczalam jeszcze na nich swojego podpisu. Przykre jest kiedy wkladamy swoj czas i prace, a ktos w perfidny sposob nas okrada.
Amirez nie bulwersuj sie tak i nie zachowuj jak dziecko, jesli Ci nie pasuje to nie komentuj i uwazaj na slowa, mozna na cos zwrocic uwage, ale nie obrazajac nikogo, nie znasz mnie i nie zycze sobie tego typu docinek, troche kultury, anonimowosc nie upowaznia Cie do takiego zachowania. 4-letni staz na tym forum o niczym nie swiadczy.
Archibald, kosior1125, ewak1975, koffee dziekuje, ze podzielacie moje zdanie co do podpisow i zgadzam sie, ze "zdjecia sa kradzione na potege".
Dziekuje wszystkim za komentarze, fajnie ze jest taki pozytywny odbior moich fotek :)
Pozdrawiam
Nikogo nie obrażam i nie obrażałem.
Skoro nie tolerujesz krytyki, to już Twój problem i pięknie przepraszam!
myfriend
30-04-2010, 16:38
jakoś nigdy nie mogłem sie przekonać do czarno-białej fotografii dzieci, ale tobie udało się to zrobić bardzo ładnie...
podpisy?
jakbyście pooglądali trochę zagranicznych blogów to dopiero byście zobaczyli mega napisy na środku ;)
Dziekuje rycerz :)
myfriend
30-04-2010, 18:02
...i pięknie przepraszam!
Milo, ze dopisales ;)
Krytyki sie nie boje, pod warunkiem ze konstruktywna i dotyczaca zdjec :)
Pozdrowionka
Milo, ze dopisales ;)
Krytyki sie nie boje, pod warunkiem ze konstruktywna i dotyczaca zdjec :)
Pozdrowionka
No, i gitara - jak mawia Ferduś Kiepski ;)
Już czekam na następne Twoje fotki, aby się z Tobą posprzeczać ;)
Miłego wieczoru!
Tomek Konopka
30-04-2010, 19:25
bardzo ładne zdjęcia:-D
pozdrowionka :-D
bdb, podoba się ten zestawik...
myfriend
03-05-2010, 22:20
Dziekuje Wam bardzo :)
Bardzo fajne zdjęcia, oryginalna jedynka, słodka trójka i ekstra bonus :-)
ChollaYi
04-05-2010, 10:30
Wszystkie świetne ale najbardziej podoba mi się 1 i 4.
1 i 3 fantastico. podziwiam