Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ostatnia szansa......
.........jak to sie nie przyjmie to juz wiecej nie memlam:D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Grzegorz WO
25-04-2010, 19:30
Powinno się przyjąć bo jest ciekawe i staranne. Ja jestem na tak. :)
SIe przyjelo, przynajmniej dla mnie, ale tak naprawde to tutaj akurat nie widze powodów do memłania.
Nikonozaur
25-04-2010, 19:46
SIe przyjelo, przynajmniej dla mnie, ale tak naprawde to tutaj akurat nie widze powodów do memłania.
I tu się podpiszę. Memłaj z głową... :mrgreen:
...............ale tak naprawde to tutaj akurat nie widze powodów do memłania.
A dlaczego nie......ten kadr bez memlania wyglada zupelnie inaczej.......zawsze robilem jedno zdjecie przed zalozeniem filtra......tutaj zmienia sie dosc drastycznie dynamika......
Nie zamierzam powielac juz pokazanych prac........oczywiscie pomemlanie z kamieniem na przodzie jest ok i nie neguje tego ale tez nie jest dla mnie jedynym wyznacznikiem.....!
I tu się podpiszę. Memłaj z głową... :mrgreen:
Chyba "glowa":mrgreen:.......ale spoko dzis oddaje filtr i na razie skoncze z tym "memlaniem":D
Jest bardzo ladnie mz... :)
borregaard
25-04-2010, 20:00
A memłaj sobie,ale zostawiaj granicę między morzem a niebem.....
Juz wiem ze sie tobie ten brak granicy nie podoba......ale mi wyjatkowo pasi......w sumie widocznosc sie konczyla a ponizej juz szly brzydkie chmury.........dodatkowo slonce......nie bronie tej "granicy" po prostu mi pasuje;)
Nikonozaur
25-04-2010, 20:04
[...] Chyba "glowa":mrgreen:.......ale spoko dzis oddaje filtr i narazie skoncze z tym "memlaniem":D
Nie kończ z memłaniem, to fajna zabawka, ale jej użycie nie zawsze pasuje do okoliczności. ;)
ładnie, mnie się podoba :)
ssimon1978
25-04-2010, 21:31
tez sie podoba
pozdrawiam
Podpisuję się lubię horyzont, pewniej się czuję ;)