Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wzdłuż Wisły...
Bartekkw
24-04-2010, 22:49
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img705.imageshack.us/img705/13/wzdluz1.jpg)
Mam wrażenie, że leci w lewo. Szkoda, że niebo takie nijakie.
GUINNESSts
24-04-2010, 23:00
E... Darek. Niebo piekne. Spojrz na gradialnosc. Mnie wlasnie brakuje troche tego nieba. Bohater zbyt ciasno w nim osadzony. I wrazenie, ze leci.
Bartekkw
24-04-2010, 23:06
Ano uroki pięknej pogody :) Nie leci - to perspektywa :)
Bartekkw
24-04-2010, 23:16
Pstryk...
Życzę Tobie takowych :)
Bartekkw
24-04-2010, 23:29
Zdjęc, czy wypadów ... ?
Pstryków ;) Jeśli już komentujesz, to napisz coś konstruktywnego...
GUINNESSts
24-04-2010, 23:31
Dobry pstryk nigdy nie jest zly. Opisz co czujesz badz nie pisz nic. To takie proste. Wiem, ze potrafisz;)
Wybacz. Kilka Twoich zdjeć odebrałem wielce pozytywnie ( wybacz -po raz drugi - nie pamietam tytułów ). To jest mz fajans i tyle! Wrzucisz to w swoje portfolio...?
GUINNESSts
24-04-2010, 23:39
Wybacz. Kilka Twoich zdjeć odebrałem wielce pozytywnie ( wybacz -po raz drugi - nie pamietam tytułów ). To jest mz fajans i tyle! Wrzucisz to w swoje portfolio...?
Radek. Napisz dlaczego fajans. To nas czegos nauczy poznajac Twoja opinie. Znow piszesz glupoty.
To nie do Ciebie było "G" moze Ty opiszesz co w tym zdjęciu jest ciekawego..?
Bartekkw
24-04-2010, 23:41
Masz prawo do własnej opinii, więc za ten fajans się nie obrażę ;) Gdyby foto mi się nie podobało to bym go tu nie wrzucał ...Zapewne jakby pojawiło się dramatyczne niebo to opinię byś szybko zmienił :) A może wystarczyłoby ahrtystyczną winiete dodać ??? :)
A co WY tak parami ...? :D
GUINNESSts
24-04-2010, 23:55
A co WY tak parami ...? :D
Radku. ja juz napisalem co mi sie nie podoba a co tak. Ty ciagle nie. Rzadko tu ostatnio bywam i widze, ze nic sie nie zmienia od jakiegos czasu. Bartek wrzuca fote pod opinie nie typu pstryk czy fajans. A jesli to tez dobrze. Tylko dlaczego dobrze badz zle? Ot wszystko!!!
Moze w koncu napiszesz w miare umiejetnosci, dlaczego sie Tobie nie podoba.
Ta fota nie jest warta ciągłego "UP" wybacz...
Ano uroki pięknej pogody :) Nie leci - to perspektywa :)
Tomek już napisał co myśle ale leci bankowo, wystarczy spojrzec na środkowe drzewo, chyba, że tak wiało :D .
Ale dodam, że w tym wypadku zgadzam sie z Radkiem. No i od siebie dodam, że wrzucasz Bartku bardzo nierówne zdjęcia, przeplatasz mocno te niezłe strzały ze znacznie gorszymi :D .
Mz troche miejsca nad drzewem by sie przydalo... Poza tym niebo w ladnym kolorze, jednak szkoda, ze nie dopisaly chmurki...
Jest ok, choc wiadomo, ze stac Cie na wiecej... :p