Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Podkrakowski pejzaż.
jurek1906
24-04-2010, 22:26
Taki kadr pod krytykę szanownych forumowiczów.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img94.imageshack.us/i/dsc0048hw.jpg/)
Jurku zdjecie mi sie podoba...ladna obrobka.....jedynie pokazanie takiej ilosci nieba mi nie gra gdyz niewiele sie na nim dzieje....
Proac150
24-04-2010, 22:37
Tak szkoda, że na niebie nie dzieje się więcej, fota ładna.
GUINNESSts
25-04-2010, 00:15
Mnie tu nie przeszkadza, ze w niebie niewiele sie dzieje. Dostatecznie duzo w dole. To co nasunelo sie na poczatku to chlod.
Grzegorz WO
25-04-2010, 00:22
Powietrze, przestrzeń - bardzo się podoba. :)
Mnie tu nie przeszkadza, ze w niebie niewiele sie dzieje. Dostatecznie duzo w dole. To co nasunelo sie na poczatku to chlod.
Ale i w tym chłodzie urok :) .
wojtek6308
25-04-2010, 09:58
Tak, dla mnie też troszkę za chłodno, ale z przyjemnością oglądam takie obrazki :-) .
Preferuje raczej cieple klimaty :D Choc ten kadr mi sie podoba ;)
Delikatnie podoba się . Pozdrawiam
jurek1906
25-04-2010, 15:28
Jurku zdjecie mi sie podoba...ladna obrobka.....jedynie pokazanie takiej ilosci nieba mi nie gra gdyz niewiele sie na nim dzieje....
Grzesiu,zdaje sobie sprawę z ułomności nieba :),ale na to nic nie mogłem poradzić.Delikatne chmurki były za plecami,bardziej w prawo.Co jakiś czas zasłaniały słońce i dlatego jest takie fajne światełko na wierzbach :).
Dzięki za komentarze :).
borregaard
25-04-2010, 16:27
Dla mnie jest OK.
Wzmocniłbym,deko, światełko i troszkę kontrast na podłodze.
mnie również, pasuje do klimatu - dobra fota :)
Ciekawe miejsce w nieciekawym świetle...
Jeżeli chodzi o kadr, to drzewka po lewej ledwo się w nim mieszczą i niepotrzebnie absorbują wzrok...
T_P_
Mi się podoba :smile:. Jest delikatnie i lekko chłodno podane.
Może faktycznie lekko ocieplić by się przydało.
Co do samego kadru, to przyciąłbym lewą stronę pozbywając się tych wysokich drzew i może po 1 cm prawej i góry.