Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Korzeń w poziomie
Powtórka na poziomo tym razem ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/04/11ad3b4-1.jpg
źródło (http://i42.tinypic.com/11ad3b4.jpg)
swietne ...bardzo mi sie podoba...niebo swietne ...calosc ma fajny klimat!
Bardzo pozytywnie odstaje od masy cukierkowatych widoczkow. Gratuluje.
Ty wiesz o co biega ;) Thx.
Świetny klimat, od kadru, poprzez chmurne i przyłączające niebo, kończąc na niebanalnym, pierwszym planie !
Al Koholik
24-04-2010, 15:27
Wszystko mi tu bardzo pasuje oprócz kadru. Jak dla mnie taki mocno niezdecydowany. Przeszkadza mi ta kępa wodnego zielska, która mocno odciąga mój wzrok od badyla
W tej wersji dla mnie świetne.
Sebastianito
24-04-2010, 15:53
sie kurde pomylilem
Ty wiesz o co biega ;) Thx.
Ty sie ale "buntownik" zrobiles....!
Tym razem mi nie pasuje.....kadr jak wspomniano niezdecydowany a co do obrobki......podloga za bardzo swieci w stosunku do reszty........
Ty sie ale "buntownik" zrobiles....!.
Kiedys trzeba :mrgreen:
Kiedys trzeba :mrgreen:
Przejdzie Tobie.....tylko zrobisz jakies zdjecia w ladnych warunkach;)
jak dla mnie to rewelacja. światło na konarze super uchwycone.
Te równie dobre, zwłaszcza dół i jego szczegóły. Może nawet woda mgłaby byc ciemniejsza, mimo wszystko, super praca.
Jest przyjemnie, nie powiem ;)
Jednak chyba poprzednia wersja byla dla mnie lepsza :p
Grzegorz WO
24-04-2010, 21:23
Ładna praca z klimatem, starannie obrobiona. Bardzo na "tak". :)
A co tam, pochwale sie , a wiec nikoniarze, znowu na photoradarze :P http://www.photoradar.com/ :)
Dobry klimat. Piękna ta przejrzysta woda.
Wiedzą co dobre. :-) Zdjęcie bardzo dobre, ale chyba ciut przesadziłeś z przyciemnianiem nieba(chyba, że takie było). To moja jedyna watpliwosć, wydaje mi się mało prawdziwe. Szuwarki jak najbardziej potrzebne - dopełniają kadr.
Sebastianito
01-03-2011, 14:23
Sie odkopalo :) A i dobrze bo zdjecia nie znalem... Ladne...
wszystko zostało już napisane...rewelacja!
p.s. nikt chyba jeszcze nie napisał, że te patyczki (podłoga) super...
Karbulot
01-03-2011, 16:16
Foto całkiem sympatycznie. Wiem, że będę Waszym zdaniem profanatorem, ale uważam, że ten korzeń zupełnie niepotrzebny. Nie rozumiem, czemu na każdej takiej fotce musi zaraz być jakiś badyl albo inny kamuch, w celu czego? Uatrakcyjnienia kadru? Żeby na czym oko zawiesić? Ładna panorama, góry w oddali, chmury zbierające się na deszcz. I na pierwszym planie obgryziony patyk, który tylko odwraca uwagę.
Eeeeh, zaczynam myśleć tak jak Duder ;) .
Szuwarki jak najbardziej potrzebne - dopełniają kadr.
Z pierwszą częścia się zgodzę :) , ale nic nie będę dopełniał :)
Bardzo dobre zdjęcie tym razem.
I super , że nie mleko, bo wyszła bardzo ładna, lekko zmarszczona woda.
Nikonozaur
01-03-2011, 17:31
Nie widziałem tego, a fajnie jest... ;)
Mnie też umknęło, ładnie w kadrze :-)
jacekz40
01-03-2011, 22:40
Foto całkiem sympatycznie. Wiem, że będę Waszym zdaniem profanatorem, ale uważam, że ten korzeń zupełnie niepotrzebny. Nie rozumiem, czemu na każdej takiej fotce musi zaraz być jakiś badyl albo inny kamuch, w celu czego? Uatrakcyjnienia kadru? Żeby na czym oko zawiesić? Ładna panorama, góry w oddali, chmury zbierające się na deszcz. I na pierwszym planie obgryziony patyk, który tylko odwraca uwagę.
Eeeeh, zaczynam myśleć tak jak Duder ;) .
... czyli logicznie :), pomimo, że zdjęcie też mi się podoba to mam wrażenie, że przy zapodaniu przez autora w tym wątku dwóch kadrów - jeden z drugi bez ;-) to ten drugi mógłby zrobić większą furorę :mrgreen:
Dobry korzeń nie jest zły ;).
A ten przedstawiony w takiej lekkomrocznej wersji bardzo sympatycznie się prezentuje :)
P.S. No i graty oczywiście :)!