PDA

Zobacz pełną wersję : noclegi w puszczy;)

ZaaaaK
24-04-2010, 12:49
trochę przewrotnie zacząłem;)
Chcielibyśmy na pierwszy długi majowy łikend wybrać się w okolice Białowieży,
bardzo chętnie w Czerlonce, Budach ... o ile jest tam jakaś agroturystyka w rozsądnych cenach..
Czy ktoś z forumowiczów był/bywa w tym rejonie i mógłby coś polecić do spania na te trzy dni(niekoniecznie
w w/w lokalizacjach)? (chodzi o wrażenia organoleptyczne a nie ogłoszenia o kwaterach które można znaleźć w googlach... bardziej zależy nam na bliskości lasu niż na warunkach sanitarno/dostępowointernetowo/telewizynopokojowych)

pozdrawiam...

samuraj
25-04-2010, 14:02
Będzie ciężko, ale zadzwoń to coś wymyślimy. mój nr to 601450035.
Pzdr
Mateusz

browarek
25-04-2010, 18:25
Będzie ciężko
czemu ciężko?
tak na przyszłość pytam

Marta Baranowska
25-04-2010, 19:20
Może hotel Białowieski? :mrgreen: zgrywam sie oczywiście :D

hmm ja generalnie koczuje w internacie technikum leśnego, ale ja leśnik jestem to mogę, a nie wiem czy tacy normalni ludzie- ze sie tak wyraze tez mogą tak...

a jezeli nie to myślę że jak dojedziecie na miejsce spokojnie znajdziecie jakiś nocleg. Tyle ze to weekend majowy i moze być zapchane. A co mówią google na hasło noclegi Białowieża?

ZaaaaK
25-04-2010, 19:58
(...) A co mówią google na hasło noclegi Białowieża?

google wypluwają 1250000 odpowiedzi, do wyboru do koloru;)
dziękuję za odpowiedzi i telefon,...
zadzwonimy w poniedziałek;)

samuraj
26-04-2010, 14:28
czemu ciężko?
tak na przyszłość pytam

Długie weekendy to nie najlepszy pomysł na Białowieżę, jeżeli chce się zaznać ciszy i spokoju. Choć i takie miejsca można znaleźć, tylko należy unikać głównych atrakcji.

ZaaaaK
27-04-2010, 10:56
nocleg znaleźliśmy na skraju lasu tak jak podpowiadał samuraj, lecz nie w okolicach Siemianówki a z drugiej strony - w Dubiczach;)
pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi...

samuraj
27-04-2010, 14:29
z dubicz jest blisko na Topiło, są tam malownicze stawy...