Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Portret II
Antoni Bednarczyk
26-11-2006, 17:32
Jeszcze jedno z tej seri ;-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img346.imageshack.us/img346/9928/modelka111by2.jpg)
...lato niestety już minęło :evil:
lukaszMM
26-11-2006, 17:40
wiecej dołu !!! :) :)
Antoni Bednarczyk
26-11-2006, 17:44
... od lat 18-tu :)
Profesjonalista
26-11-2006, 17:52
Nie dało sie jakos uspokoić tła?
Antoni Bednarczyk
26-11-2006, 17:55
... czekam na rady i przykłady profesjonalisty:)
Bardzo ładne i dobre światło . Jednak nasuwa mi się uwaga , że posiadając takie atuty jak światło i modela , w dobie cyfry warto porobić wiecej ujęć w tym i poszukać innego tła i póz .
romanescou
26-11-2006, 20:33
Znowu tło... chopie!!!
modelka ladnie..ale tlo.. balagan w tle totalny.. !
Magnum43
26-11-2006, 21:35
Więcej góry i jeszcze więcej dołu :) he he he ..........pozdrowienia z Żor :)
Lepiej niz w pierwszej odslonie, natomiast jest jeszcze sporo do zrobienia ;-) Modelka ma potencjal i probuj ja jak najdluzej utrzymac przy sobie ;-) Proponuje zaczac od proby kontaktu wzrokowego obiektyw-oczy modelki, i zdjecie powinno sporo zyskac. Rowniez bardzo wazna - mimika twarzy modelki, w poprzednim wyglada jakby kogos chciala zaraz uderzyc, zreszta zdjecie wyglada jakbys kogos "ustrzelil" na ulicy dlugim obiektywem ;-) Tutaj jest znacznie lepiej w tej materii... 3 rady na przyszlosc - proboj, proboj i jeszcze raz proboj... nie zapominajac o analizie innych zdjec, gdyz glownie w taki sposob mozna sie uczyc :D No i proboj robic zdjecia na tle, w ktorym nie ma takiego balaganu... znajdz sobie cos jednolitego, no chyba ze znajdzesz cos ciekawego, ale ciekawego w calym kadrze ;-)
Mimo pewnych niedoskonałości ogólnie sprawia przyjemne wrażenie, takie trochę Rafaelowate. Niebo jakby domalowane w PS, ale nawet jeśli to na słuszny kolor, fajnie budujący nastrój.
Profesjonalista
27-11-2006, 15:15
Bardzo ładne i dobre światło . Jednak nasuwa mi się uwaga , że posiadając takie atuty jak światło i modela , w dobie cyfry warto porobić wiecej ujęć w tym i poszukać innego tła i póz .
Gość pewnie i zrobił duzo róznych wariantów. Ale, że nie jest profesjonalistą to nie umiał wybrać tego najlepszego zdjęcia do zaprezentowania.
wiecej dołu !!! :) :)
a co ty tak jesteś za tym dołem ????????
spiritchaser
29-11-2006, 12:19
Tło za bardzo odwraca uwagę.
Czemu ONA jest taka smutna ???
Uwagi techniczne juz byly, wiec tylko dodam, ze nie moge oczu oderwac od piekna neutralnosci tej twarzy.
Pobudza do jakiegos wewnetrznego skupienia i jednoczesnie uspokaja.
Antoni Bednarczyk
02-12-2006, 20:52
... dzięki za uwagi i komentarze :)
Trzecia i ostatnia odsłona, zapraszam...
Antek