Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] ell.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img338.imageshack.us/i/nat8523b800.jpg/)
buyniasty
22-04-2010, 16:21
strasznie wychudzona modelka :P podoba mi się, ale moim zdaniem światło troszkę za ostre. Oczywiście to tylko moje zdanie, niekoniecznie mam rację :)
A mi cala kompozycje burzy ten cień za modelka. Pozatym to zgadzam sie z przedmówcą
gregzorba
22-04-2010, 17:16
bardzo brzydko wygląda tak fajny strój kąpielowy, jak modelka w nim siedzi.... Lepiej wyglądało by to jak by modelka przypozowała stojąc
a czy zawsze chodzimy na skróty? :)
stachu321
22-04-2010, 20:00
moim skromnym zdaniem modelka posadzona za blisko tła. Reszta się podoba ;)
cheyenne
22-04-2010, 20:21
co to za paskudne cienie na majtkach?
piach w połączeniu ze sztucznym tłem wygląda dziwnie
do tego ten cień i za ostre światło
nie udało się
Piach w połączeniu z tłem wygląda jak... kuweta dla kota. ;) No co ja zrobię, że tak mi się kojarzy? A samo zdjęcie do mnie nie gada wcale. Jeżeli to moda i nie chcemy iść na łatwiznę, to wypuść modelkę w tym stroju na miasto. Od razu zrobi się ciekawiej w ulicznej i blokowej scenerii i masz szansę na rewelacyjne zestawienia. A buty i bransolety zagrają dobrze z otoczeniem.
nie wiem jak u innych, ale u mnie ten cień na majtkach wygląda fatalnie
sensualna
26-04-2010, 12:17
Plaża w domu :D
Ciekawa stylizacja, odpowiednia modelka, światło też ok.
Jest przyjemnie dla oka.
Nastrój co prawda nijaki, ale glamour fotka zdecydowanie jest :)
Odbiega trochę od glamour czy fashion z wystawy Fashion Invasion Mazura, ale nie jest źle, jest wręcz dobrze :)
streetfighter69
26-04-2010, 12:35
Napisano juz w kwestii piasku wystarczajaco wiele w tym watku :) Ja dodam tylko, ze ten element jest tutaj zbyt doslowny, tym bardziej wyrwany z kontekstu krajobrazu, gdzie wygladalby przynajmniej naturalnie. Zdecydowanie lepiej wyszloby umiejscowienie modelki na jednolicie bialym tle i ustawienie jej tak, aby cien tworzyl jakis dynamiczny kontrapunkt. Lub za mOSAdem - industrial. Alians modelki z majestatycznym krajobrazem miasta moglby przyniesc naprawde nieprzecietne efekty!