Zobacz pełną wersję : To i ja się pochwalę
hackermuz
21-04-2010, 22:35
Jak tak się wszyscy na forum chwalą to i ja się pochwalę moim synkiem :D Na imię mu albert :) Dzisiaj jego pierwszy dzień w domu, mam nadzieję, że będzie rósł zdrowo :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.zajda.art.pl/albert.jpg)
grudzinsky
21-04-2010, 23:22
to o ten krzak chodzi?
hackermuz
21-04-2010, 23:30
ej ej drzewko a nie krzak ok? ;)
Powodzenie w hodowaniu. Bestie ponoć są wymagające.
nelchael
22-04-2010, 00:56
ekstracka marichłana... <weed weed>
Dobra, to ja teraz wrzucę swoje rosiczki i spółkę ;oD
snakemaycry
22-04-2010, 08:20
Też taką miałem, nawet w identycznej doniczce. Chowało się ok dopóki nie spadły nań drzwi. Pomimo odratowania i niby dobrego stanu, chyba wstrząs psychiczny był za duży i niestety ostała mi się jeno doniczka ;(
tylko nie wypal go za szybko ;)
Bestie są strasznie wymagające. Też miałem podobnego i walczyłem z nim długo - w końcu mimo codziennego podlewania, dbania i gadania do niego po prostu wziął sobie i usechł :(
Ależ ładny :)
Niech się zdrowo chowa ;-)
Aż zatęskniłam za swoim Dżon Kill Billem (mały żonkil w doniczce z piaskiem) - eh usechł chyba z samotności ;)
drzewko mocno OK, ale zdjęcie jakieś takie...wstydź się! ;)
step.tom
22-04-2010, 13:47
Bestie są strasznie wymagające. Też miałem podobnego i walczyłem z nim długo - w końcu mimo codziennego podlewania, dbania i gadania do niego po prostu wziął sobie i usechł :(
Bo do każdej rośliny trzeba mówić. Pewnie Cię nie rozumiało bo ich język ojczysty trudny, oj trudny.;)
Bo do każdej rośliny trzeba mówić. Pewnie Cię nie rozumiało bo ich język ojczysty trudny, oj trudny.;)
Dzwońcie do shao raz w tygodniu i oddawajcie słuchawkę drzewku :mrgreen:
Cholewa! O tym nie pomyślałem.... Moja 4-letnia córka coś ostatnio przebąkiwała o japońskim... może to nie jest taki głupi pomysł. Tylko w przedszkolu go nie uczą z tego co wiem ;)
arachiusz
22-04-2010, 21:58
uważaj by mu się nie ulało :)
Marta Baranowska
22-04-2010, 21:59
Dobra, to ja teraz wrzucę swoje rosiczki i spółkę ;oD
pamiętaj że chcę od Ciebie jak będziesz przesadzał je :)
hackermuz
22-04-2010, 22:44
Mam nadzieję, że uda mi się nie zabić Albercika:)