Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Narew
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img519.imageshack.us/img519/2157/170414y.jpg)
pięknie, naturalnie, bez przesadzonych kolorów. dla mnie bomba...oprócz drzew w środku kadru...
Bartekkw
22-04-2010, 09:49
Kolor dobry, kadr już troszkę mniej
Kolor dobry, kadr już troszkę mniej
No tu sie podpisze....
krzysztofz24
22-04-2010, 11:21
Przede wszystkim bardzo ladne kolory, szczegolnie zielony. Umieszczenie drzewek w kadrze odbiega od ksiazkowego umieszczania elementow kompozycji w mocnych punktach...ale mamy rownie ksiazkowa;-) bardzo fajna linie S tworzona przez wijaca sie rzeke, ktora bardzo ladnie prowadzi wzrok. Dla mnie kadr fajny i ciekawy i przyjemnie sie na niego patrzy.
ładnie, ale ja bym się pokusił o inne ujęcie...bardziej z lewej aby centralne drzewa były w jakimś mocnym punkcie...
ale jeśli się nie dało, to uważam że możliwości miejsca są wykorzystane bardzo dobrze:)
W Zajkach jest pięknie o każdej porze roku:D
Centralnosc drzew mi tutaj nie lezy... kolory - juz bardziej ;)
mnie nie przeszkadzają centralnie umieszczone drzewa, mz. są tutaj tylko dodatkiem do przestrzeni którą pokazujesz, a ta jest imponująca, kolorki bardzo na plus, jedynie trochę, powtarzam trochę przeszkadza ten światłocień w LD :)
ładne zdjęcie
Pablo 77
22-04-2010, 21:28
Troszkę za centralnie jak dla mnie ale zle nie jest:)
wasilewk
22-04-2010, 21:45
Kolorki super, reszta jak harb.
Pzdr.
łoo kurczątko!
a moze jak byś stanął z 50m bardziej z prawej to by było cudownie:)
Proac150
22-04-2010, 22:15
Kadr.... poza tym bardzo fajnie
wojtek6308
23-04-2010, 09:37
Piękne miejsce, pokazane w ładnych kolorach :-) .
Albo w lewo, albo w prawo - kolory świetne
Bardzo sympatyczny prosty widoczek.
borregaard
23-04-2010, 18:22
Bardzo sympatyczny prosty widoczek.
Pełna zgoda....:smile:
Widoczek bardzo przyjemny :smile:. Fajny rzeczny zawijas ;).
Myślę, że przycięcie 1 cm dołu i 3 cm lewej strony spowoduje, że kadr stanie się bardziej ciekawy ;):smile:.