Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] wyjście...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img687.imageshack.us/img687/6349/dsc02390001bwm.jpg)
hmmmmmm cos w tym jest.....nie wiem co ale mi sie podoba!
hmmmmmm cos w tym jest.....nie wiem co ale mi sie podoba!
a ja wiem...! Tęskni Ci się za naszym morzem :-)
heniek85
20-04-2010, 20:02
Coś w tym jest ... podoba się :)
a ja wiem...! Tęskni Ci się za naszym morzem :-)
Eeee no odwiedzil bym........ale bez przesady za te sama kase mam wode 27C i gwarancje pogody w pazdzieniku:D
Ale szacuneczek do naszej Krainki mam!
Eeee no odwiedzil bym........ale bez przesady za te sama kase mam wode 27C i gwarancje pogody w pazdzieniku:D
ja to wszystko rozumiem ale wyobraź sobie... przed sezonem, jedna otwarta smażalnia, puste uliczki, intensywny zapach sosny... Ja to przerabiałem w ostatnie święta. Rowy wyglądały jak po eksplozji bomby neutronowej. Niby wszystko na swoim miejscu ale żywego ducha. Przez godzinę przebiegła tylko jedna mała dziewczynka z bramy do bramy. W jedynej czynnej knajpie zjadłem obiad w towarzystwie prowadzącego lokal. Klimat był masakryczny. Pożyję przez to z 10 lat dłużej ;-)
ja to wszystko rozumiem ale wyobraź sobie... przed sezonem, jedna otwarta smażalnia, puste uliczki, intensywny zapach sosny... Ja to przerabiałem w ostatnie święta. Rowy wyglądały jak po eksplozji bomby neutronowej. Niby wszystko na swoim miejscu ale żywego ducha. Przez godzinę przebiegła tylko jedna mała dziewczynka z bramy do bramy. W jedynej czynnej knajpie zjadłem obiad w towarzystwie prowadzącego lokal. Klimat był masakryczny. Pożyję przez to z 10 lat dłużej ;-)
Dokładnie to znam. Jeżeli Bałtyk, to tylko przed lub po sezonie. Wtedy można się wyciszyć i lekko "odtajać" ;-).
Co roku to przerabiam, goniąc dziatki, aby troszeczkę jodu przyswoiły.
A zdjęcie fajne. To pewnie wyjście z "polskiej pustyni" nad morze ?
Piękne miejsce. Z dużym potencjałem, także fotograficznym ;-):smile:.
tez prawda:D
No poza sezonem moze byc naprawde klimatycznie.....
... To pewnie wyjście z "polskiej pustyni" nad morze ?
Zgadza się :-)
mnie się podoba, jest ładnie :)
Proac150
21-04-2010, 09:01
Ja też taki Bałtyk lubię, z turystami wytrzymuję do 5 min. Fajne foto.
Jak się na górach nauczysz, to potem już z górki (aż do morza) ;)
Czuję się, jakbym swoje oglądał (w kontekście sposobu odbioru).
Wziąwszy pod uwagę, że do tego lubię wydmy, to nie może
mi się nie podobać.
krzysztofz24
21-04-2010, 10:53
Przyjemna i delikatna fota...
Dobry pomysł. Ciekawy widok. Coś brakuje. Może światła miejscami.
Pablo 77
21-04-2010, 17:25
Podoba się:)