Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wieczorem...
Nikonozaur
18-04-2010, 23:55
Ze zmiennym foto-szczęściem w ostatni weekend przejechaliśmy z Harbem i Borregaardem ponad 1100 km. A tu, 100 metrów od domu mojej siostry, spacerując z jej pieskiem...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Zapraszam
Jakby co, obrabiałem na gościnnym lapku, mam nadzieję, że nie wyszedł z tego jakiś dziwoląg.
borregaard
18-04-2010, 23:56
No to pojechałeś.....zaje.....fajne jest....:D
BArdzo fajne.......kurcze jak wracalem dzis z plenerku to podobny klimat byl........kolorek lekko wpada w roz ale minimalnie (nie wadzi).....troszke bym bardziej w pomarancz poszedl.....
Zdjecie swietne!
Pablo 77
19-04-2010, 00:03
Spotkanie na szczycie:)
Przyjemna fota:)
Proac150
19-04-2010, 00:08
Dobry fot i było tyle jeździć :)
Rallynitros
19-04-2010, 03:17
BArdzo fajne.......kurcze jak wracalem dzis z plenerku to podobny klimat byl........kolorek lekko wpada w roz ale minimalnie (nie wadzi).....troszke bym bardziej w pomarancz poszedl.....
Zdjecie swietne!
dokładnie to samo pomyślałem :) ,a fota świetna i podoba się!
Pięknie.
Ładnie to wszystko uchwyciłeś - moment, światło, kolory..
pozdrawiam
ładnie wyszło, taki delikatny kolorek i ta olbrzymia kula :)
kula mega i pieknie sie komponuje z caloscia
wojtek6308
19-04-2010, 07:26
Ładnie, ciekawa tonacja, ... i ta kula fajnie się prezentuje :-) .
Najlepszy przykład na to, że długa lufa się czasami przydaje ;).
Fajnie w kadrze, a słoneczko faktycznie megaśne i dobrze, że nie bije straszliwie po gałach ;):smile:.
Nikonozaur
19-04-2010, 21:25
Dobry fot i było tyle jeździć :)
Żebyś wiedział, dzisiaj wracałem z Gdyni do Szczecina prawie dziesięć godzin. No takie wdechowe widoczki, że nie mogłem odpuścić... :D
Proac150
19-04-2010, 21:34
Żebyś wiedział, dzisiaj wracałem z Gdyni do Szczecina prawie dziesięć godzin. No takie wdechowe widoczki, że nie mogłem odpuścić... :D
Cudze chwalicie.... i paliwa wam nie żal. A teraz wiem dlaczego ja po drodze nie mogę nic ustrzelić, ostatnio z Gdańska do Szczecina jechałem 3h 20 min i to może być przyczyna :)
Bardzo ladnie prezentuje sie ten widoczek... :D
Nikonozaur
19-04-2010, 21:56
[...] i to może być przyczyna :)
Punkt pierwszy to jeździć bocznymi drogami a nie główną, to naprawdę działa.
ostrytux
19-04-2010, 22:02
Żarówa minimum 500W ;) mnie bardzo podoba się światło na dole kadru – pięknie tam świeci.
Ze zmiennym foto-szczęściem w ostatni weekend przejechaliśmy z Harbem i Borregaardem ponad 1100 km
Jak Wy tyle kilometrów robicie - to zapraszam na weekend do mnie w górki :twisted:
Nikonozaur
19-04-2010, 22:08
Żarówa minimum 500W ;) mnie bardzo podoba się światło na dole kadru – pięknie tam świeci.
Jak Wy tyle kilometrów robicie - to zapraszam na weekend do mnie w górki :twisted:
Hmmm..... W sumie tak daleko do Wałbrzycha nie jest, może kiedyś, kto wie? ;-)
jajacek44
19-04-2010, 22:19
Bardzo przyjemne zdjęcie, ale...jeżeli ta żarówka to 500-setka, to wolałbym 400-setkę :lol:
A tak naprawdę, to znając tylko komentarze Waszej trójki (a nie znając Was osobiście) bardzo chciałbym widzieć , jak wyglądało to spotkanie :mrgreen:
ostrytux
19-04-2010, 22:21
Hmmm..... W sumie tak daleko do Wałbrzycha nie jest, może kiedyś, kto wie? ;-)
Byłaby moc - a jest co i gdzie oglądać/zwiedzać w okolicy :)
GUINNESSts
20-04-2010, 02:32
Tylko zarowe bym sciemnil. Na poczatku czerwca kartuzy. Bede w kontakcie z Januszem:)
Jest klimat.
Niewątpliwie.
Bardzo przyjemne w odbiorze.