Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Olga troszkę romantycznie...
Olga jest moją kolezanką, z która jak tylko sie spotkam zazwyczaj lądujemy w studio albo plenerze... zawsze jestem pod wrażeniem jej delikatnej urody...Zapraszam do oceniania :) Będę wdzięczna za jakieś uwagi :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img707.imageshack.us/img707/8774/dsc5605f.jpg)
To jest stary styl analogowy, który zanikł. Mi się to bardzo podoba.
Jest cos szczególnego w tych przebarwieniach i jakby braku „doskonałości” na obecny czas.
Jest to coś oryginalnego pozbawionego sztampy - tej banalnej maniery.
Kwiaty naprawdę zupełnie bynajmniej chociażby ponadto niepotrzebne! ;)
A portret przyjemny. Ja bardziej jego siłę upatruję w modelce, kompozycji i świetle, niż w samej obróbce, no ale może się mylę. Rzeczywiście dobrze czasem zobaczyć inną stylizację całej pracy.
Witek "Wisz"
18-04-2010, 14:17
Bardzo przyjemne, a kwiatki rzeczywiście zbędne :mrgreen:
To znaczy w tym sensie, że troszkę odciągają uwagę...
ach Ci mężczyźni....którego nie zapytam to pozbył by się kwiatów, bez wyjatku :)....a my kobiety wolimy pobudzać Waszą wyobraźnie...i mam nadzieję, że się nam na tym zdjęciu udało :)
Dziękuje za opinie, wszystkie zawsze wnikliwie analizuje i wyciągam wnioski :)
Witek "Wisz"
18-04-2010, 15:08
ach Ci mężczyźni....którego nie zapytam to pozbył by się kwiatów, bez wyjatku :)....a my kobiety wolimy pobudzać Waszą wyobraźnie...i mam nadzieję, że się nam na tym zdjęciu udało :)
Dziękuje za opinie, wszystkie zawsze wnikliwie analizuje i wyciągam wnioski :)
Ale nam nie chodzi o zupełne pozbycie się kwiatków...
Mogłby byc tylko troszke delikatniejsze. :)
fotouśmieszek
18-04-2010, 16:16
b.fajne.jest specyficzny nastroik:modelka jakby zdziwiona sytuacją w jakiej sie znalzla:)kwiety bym tez przerzedził;) ten zafarb w cieniu i tu i ówdzie troche mnie intryguje;)
Przyjemne. Kwiatów bym nie ruszał, za to zrobił coś z noskiem, gdyż wyszedł niefajnie.