Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Brzoza.
Pablo 77
17-04-2010, 20:23
Witam.
Gada do Was czy kosz???
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img121.imageshack.us/img121/7404/7664nikon.jpg)
Kosz napewno nie...
Choc dol jest mz malo ciekawy, za to gora duzo bardziej interesujaca... Mozna by troche pokombinowac w tym miejscu ;)
no chlopie....drzewko jest rozmyte....niebo piekne....kolorki super....ale kadr (patrzac na twoje osiagniecia i twoj poziom) pstryk!
pewnie ze gada ,
ale nie gada ze musze przewijac :evil:
swietny kolorek , ostatnio tez takie kolorki mi sie spodobaly takie kolorowe bardzo ale bez przesady
Ostatnimi pracami podniosłeś sobie wysoko poprzeczkę :smile:.
Ale tym razem spalony, jak dla mnie ;).
Pablo 77
17-04-2010, 21:01
no chlopie....drzewko jest rozmyte....niebo piekne....kolorki super....ale kadr (patrzac na twoje osiagniecia i twoj poziom) pstryk!
No bardzo mocno wiało:(
A co ja mam za osiągniecia i jaki tam poziom.
Pstryk powiadasz no cóż za szybko podszedłem do tematu....ale tam wrócę:)
Chyba te kolory mi zaćmiły wzrok:)
Pablook to co ja mam same pulpity robić? :):):)
...
Pablook to co ja mam same pulpity robić? :):):)
Nie, nie, tylko jak dla mnie poziom Twoich prac ostatnimi czasy zanotował duży progres. I sam wiesz jak się wtedy patrzy na następne prace :smile:.
A co do motywów, to sam miałem lekkiego zgryza gdy mi inkubatorownie rozmroziło ;):mrgreen:.
Ale cóż, trzeba szukać, kombinować i na pewno coś się tam znajdzie :D.
Do mnie gada, ale bardziej by gadało jakbys obciął dół tam gdzie sie koncza te kępy wyższych traw ;)
Pablo 77
17-04-2010, 21:15
Nie, nie, tylko jak dla mnie poziom Twoich prac ostatnimi czasy zanotował duży progres. I sam wiesz jak się wtedy patrzy na następne prace :smile:.
A co do motywów, to sam miałem lekkiego zgryza gdy mi inkubatorownie rozmroziło ;):mrgreen:.
Ale cóż, trzeba szukać, kombinować i na pewno coś się tam znajdzie :D.
No trzeba przyznać,ze popełniłeś tam wiele wspaniałych kadrów,które mi się podobały:)
Jest szansa,że zima wróci:):):)
Ja powiem tak. Kolorki są super ale...
Ale obserwując twoje poprzednie poczynania to akurat to zdjęcie troszkę zaniża poziom (niestety)
No ale nie zawsze może być idealnie;)
Pomysł tez miałeś i dobrą miejscówkę dlatego warto żebyś tam jeszcze wrócił :D
Ale nie jest źle:D
Jest poprawnie. Ale czy kosz to juz zalezy od osobistych aspiracji. Gdybym mial byc na 100% szczery to osobiscie bym z hdd usunal. Ale wynika to rowniez, ze maniakalnie uwielbiam zdjecia z akwenami wodnymi :D .
Do mnie tym razem nie gada, ale to mz.
Pablo 77
17-04-2010, 21:54
Do mnie tym razem nie gada, ale to mz.
Jakbym miał mozliwośc to bym usunął:)
Jakbym miał mozliwośc to bym usunął:)
Nie ma co, nauka jest najważniejsza, wiadomo czasem coś nie do końca jest jak chcemy, ale to widzimy później, ja jestem za tym, żeby pokazywać jak mam przekonanie, forumowicze to zweryfikują, a ty wyciągasz wnioski.
Pablo 77
17-04-2010, 22:08
Nie ma co, nauka jest najważniejsza, wiadomo czasem coś nie do końca jest jak chcemy, ale to widzimy później, ja jestem za tym, żeby pokazywać jak mam przekonanie, forumowicze to zweryfikują, a ty wyciągasz wnioski.
Mądrze prawisz:)
Tutaj powiedzenie: umiesz liczyć licz na siebie nie zdaje egzaminu:)