Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Lodka z szuflady.....
Eeee zawsze wracam do tych zdjec.........wypad z Hoobim........swiatlo piekne a miejscowka juz wam dobrze znana.....
CIENIE pozostana takie jakie sa! Aaaa i liny cumy tez zostaja!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
CIENIE pozostana takie jakie sa! Aaaa i liny cumy tez zostaja!]
Mimo wszystko za ciemno w cieniach, góry i ich odbicia tez sa za ciemne, moim zdaniem of course, w tej wersji tego nie kupuje, bo wiem ze mozesz lepiej ;)
Mimo wszystko za ciemno w cieniach, góry i ich odbicia tez sa za ciemne, moim zdaniem of course, w tej wersji tego nie kupuje, bo wiem ze mozesz lepiej ;)
A cóż tam jest za ciemno, skoro widać szczegóły?
A cóż tam jest za ciemno, skoro widać szczegóły?
Byłem tam o świcie i wiem jak to miejsce wygląda, dla mnie za ciemno, ale może tylko mnie sie tak wydaje i wcale nie chce komuś na siłe wmawiać swoich racji, ja to zapamietalem inaczej, tyle ;)
Byłem tam o świcie i wiem jak to miejsce wygląda, dla mnie za ciemno, ale może tylko mnie sie tak wydaje i wcale nie chce komuś na siłe wmawiać swoich racji, ja to zapamietalem inaczej, tyle ;)
Skoro byles tam o swicie to wiesz ze wschodzace slonce jest za gorami po prawej stronie.......tutaj widac wyraznie ze oswietla juz wyzsze gorki a na podlodze swiatla brak.....
Niestety Michale nameczylem kadry z tego poranka i wiem ze przy tym swietle nadmierne wyciaganie powoduje plastik.....jednak jeszcze raz przypatzre sie temu zdjeciu jutro rano;)
borregaard
17-04-2010, 07:59
Ładna łódka zawsze się podoba....:smile:
brunnerius
17-04-2010, 08:32
chciałbym mieć takie w szufladzie ;) i nie jest za ciemno, jest naturalnie, mi się takie bardziej widzą.
Mz jest w porzadku, taka wizja mi sie podoba :)
Dobry kadr. Źle złożony. Widac defekty. Generalnie Ciekawe.
Dobry kadr. Źle złożony. Widac defekty. Generalnie Ciekawe.
Przybliz prosze o co tobie chodzilo....gdzie widac efekty.....nic nie bylo skladane......pojedynczy wywolany NEF!
Czemu kątem oka przeczytałem "Lodzika z szuflady"?
Jednak warto używać polskich znaków...
Czemu kątem oka przeczytałem "Lodzika z szuflady"?
Jednak warto używać polskich znaków...
Angielski Windows mam:(
Angielski Windows mam:(
Nie szkodzi... Ja też... zmień w ustawieniach klawiatury na "Polish (programmers)" ;)
Greg77 ja tylko tak bez czepiania się. Widzę poniżej łódki na piątej takie zygzaki. Na siódmej chyba linkę. (Znaczy odbicia w wodzie tylko). Jeśli mówisz, że tak jest (czyli bez składania)to się wycofuję i sory.
Nie szkodzi... Ja też... zmień w ustawieniach klawiatury na "Polish (programmers)" ;)
To, to wiem........tyle ze znaki na klawiaturze mam tez anglickie i wszystko sie pozmienia (przyzwyczajenie), no i lata korzystania z neta tez odzwyczajaja od polskich znakow;)
łódka zaparkowana na ladnym parkingu :smile:
ostrytux
17-04-2010, 16:41
Bardzo naturalnie, w kadrze również wszystko poukładane jak trzeba.
Tak na marginesie - jakiś czas temu byłem przekonany że takiej fotografii nie byłbyś w stanie pokazać - a teraz proszę bardzo :)
Tak na marginesie - jakiś czas temu byłem przekonany że takiej fotografii nie byłbyś w stanie pokazać - a teraz proszę bardzo :)
Czyli jakiej ?
ostrytux
17-04-2010, 16:48
Czyli jakiej ?
Szkoda że tego nie widzisz ;)
Z cieniami niepowyciąganymi do granic możliwości!
No szkoda ;)
Bardzo naturalnie, w kadrze również wszystko poukładane jak trzeba.
Czyli jakiej ?
No szkoda ;)
Czlowiek uczy sie cale zycie........teraz jak ogladam moje wczesniejsze wypociny to zastanawiam sie gdzie ja mialem smak i gust! To sa chyba etapy nauki........etap niszy HDR mam dawno za soba.......teraz mam za soba etap wyciagania z cieni do granic mozliwosci;)
..teraz mam za soba etap wyciagania z cieni do granic mozliwosci;)
i to sie ceni
Grzegorz WO
17-04-2010, 23:58
"Malarsko" - świetne. :smile:
Proac150
18-04-2010, 00:20
Dla mnie świetne foto. Ma rację Ostrytux, kiedyś miałeś wszystko takie równiutko powyciągane, że myślałem, iż w Irlandii świecą 4 słońca :D :D Mz dobrą drogą podążasz :)