PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Fanad Head

Kaśka M.
13-04-2010, 23:28
A mi wyszlo takie cos...

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)

Nie umywa sie do reszty, ale co tam - i tak pokaze :)

Locter
13-04-2010, 23:30
Bardzo ładnie kadrowo, natomiast co do kolorów to nie jestem do końca przekonany, jednak ogólne wrażenie bardzo pozytywne ;)

darek_d
13-04-2010, 23:34
Mi się podoba, kadr super, a kolor taki stonowany mi tu pasuje, myślę, że można jeszcze bardziej do przygasić i klimat się wzmocni. Podoba się za inne pokazanie znanego z forum tematu.

Proac150
13-04-2010, 23:37
Kadr ładny, z obróbką bym jeszcze powalczył (kolory, światło)
Jakąś pielgrzymkę tam mieliście, do miejsc urokliwych dla fotografujących?

Kaśka M.
13-04-2010, 23:40
Jakąś pielgrzymkę tam mieliście, do miejsc urokliwych dla fotografujących?

Dokladnie :) Plenerek mielismy wspolny w sobote, wiec mozecie sie spodziewac ze zasypiemy forum fotkami z tych samych miejsc az do znudzenia ;)

wingeo
14-04-2010, 00:17
kadr OK

GUINNESSts
14-04-2010, 00:34
Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialem o plenerku. Teraz zaluje:(
Kolorki inne i ciekawe. Kadr badzo ladny. Syfek rowniez mi sie podoba. W tym przypadku jest bardziej w mocnym punkcie;)

PS: Rzadko ostatnio zagladam. Tu sie juz nie zwraca uwagi na syfki? Sorry jesli cos pominalem:oops:
Moze tak ma byc:(

Greg77
14-04-2010, 00:50
Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialem o plenerku. Teraz zaluje:(
Kolorki inne i ciekawe. Kadr badzo ladny. Syfek rowniez mi sie podoba. W tym przypadku jest bardziej w mocnym punkcie;)

PS: Rzadko ostatnio zagladam. Tu sie juz nie zwraca uwagi na syfki? Sorry jesli cos pominalem:oops:
Moze tak ma byc:(

Tomaszku........gdybys czasami tutaj wpadal to bys z nami pojechal....!
A co do syfkow....nikt nie zwraca uwagi bo zadnego tutaj nie ma.....a moze i jest:D:D:D
Kolorki faktycznie mogly byc zywsze.....masz czerwone swiatelko na skalkach.....zreszta chyba z wami o tym rozmawialem jak swiecilo;) Kwestia konkretnego kierunku obrobki tutaj moze duzo zmienic.....kadr jest ok....powalczyl bym z krzywizna latarni;)

Podoba się za inne pokazanie znanego z forum tematu.

Darku masz chyba manie uzywania slowa inne.........cos czesto uzywasz tego na forum a sam powtarzasz sie ze swoimi kadrami.....albo sa takie podobne do siebie.......czy uslyszales kiedys ze "nie sa inne"??!
Odnosze dziwne wrazenie ze kiedy pokazujesz te sama wierzbe po raz trzeci czy czwarty to jest ok a jak ktos pokazuje klify to juz jest nuda tak?!

borregaard
14-04-2010, 07:08
Też uważam,że kadr jest OK,natomiast brakuje mi nieco światła i czystości,klarowności.Wyprostowałbym również.

harb
14-04-2010, 08:28
mz . jest fajnie, przeszkadza mi jednak np.kolor samej latarni wpadajacy w lekki róż kolorki sa z takim lekkim zafarbem rózowym cyba warto porawić WB :)

darek_d
14-04-2010, 08:51
Darku masz chyba manie uzywania slowa inne.........cos czesto uzywasz tego na forum a sam powtarzasz sie ze swoimi kadrami.....albo sa takie podobne do siebie.......czy uslyszales kiedys ze "nie sa inne"??!
Odnosze dziwne wrazenie ze kiedy pokazujesz te sama wierzbe po raz trzeci czy czwarty to jest ok a jak ktos pokazuje klify to juz jest nuda tak?!

W tym wątku inne, dotyczyło obróbki, nie kadru, zapewne źle mnie zrozumiałeś, kadr podobny i zobacz napisałem, że podaba się, tak samo napisałem pod innymi pracami z tym tematem. Ale wszystkie były obrobione w ten sam sposób, ta jest inna i tyle. A moje wierzby, no cóż zapewniam, że każda jest inna, tylko są podobne bo taka ich natura ;)

Bartekkw
14-04-2010, 09:58
Kadr jest ciekawy. W obróbce chyba brakuje mi trochę jakości - mam wrażenie jakby konwersja do wymiaru forumowego lekko wpłynęła na pogorszenie ostrości....

Pablo 77
14-04-2010, 11:04
Kadrowo bardzo mi się podoba,ale różowy trochę mi przeszkadza.

Kaśka M.
14-04-2010, 14:20
Dzieki za komentarze. Jestem teraz w pracy i widze ze faktycznie latarnia rozowa i kolory cos nie zabardzo sie zgadzaja z tym co mam u siebie :/ Czas znow monitor skalibrowac...