Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nadwiślańska droga...
Bartekkw
12-04-2010, 21:06
z okolic Józefowa
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img708.imageshack.us/img708/9607/droga1.jpg)
świetny motyw ale mam wrażenie jakby było nieco za ciemno ogólnie...chociaż może taki właśnie był zamiar?
borregaard
12-04-2010, 21:10
Troszkę mało światła,a zielony mocno intensywny...to hadeer z K7..? :wink::mrgreen:
,a zielony mocno intensywny...to hadeer z K7..? :wink::mrgreen:
musial sie odgryść :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pablo 77
12-04-2010, 21:12
Bardzo ładne.
Pokusiłbym się o wystemplowanie części krzaczka z prawej na niebie.
Bartekkw
12-04-2010, 21:13
świetny motyw ale mam wrażenie jakby było nieco za ciemno ogólnie...chociaż może taki właśnie był zamiar?
No tak miało być - ogólnie słońce już zachodziło :)
A HDR'a jeszcze nie miałem okazji popełnić :)
borregaard
12-04-2010, 21:15
No tak miało być - ogólnie słońce już zachodziło :)
A HDR'a jeszcze nie miałem okazji popełnić :)....
To pewne....:lol:
Bartekkw
12-04-2010, 21:20
....
To pewne....:lol:
Aleś ty czepialski...;) Popełnić w sensie finalnym....;)
mieszkam w świdrze, powiedz mi gdize my w okolicy ózefowa mamy takie piękne miejsce ? o ile to nie tajemnica oczywiście :)
mnie podobaja sie tutaj tylko kolory sa super, natomiast sam motyw nie - jest sporo haosu, nie ma wiodącego motywu głównego, mz. sama kolorystyka w zdjęciu nie wystarcza, tym razem jestem na nie :???:
Mz trochę ta zieleń za zielona a zdjęcie niedoświetlone (staję się maniakiem :P). Ale reszta mi pasuje, zwłaszcza niebo.
Bartekkw
13-04-2010, 10:40
mieszkam w świdrze, powiedz mi gdize my w okolicy ózefowa mamy takie piękne miejsce ? o ile to nie tajemnica oczywiście :)
W Józefowie przejeżdżasz przez Nadwiślańską ulicą Wyszyńskiego, zatrzymujesz się przy ruinach starej szkoły (punkt paintball'owców) i dalej prosto idziesz ścieżką w stronę Wisły...
hmm już siegam po mapę, i wybiorę się chociaż zeby obejrzeć okolicę, chociaż zachód małymi kroczkami się zbliża więc może niedługo:)
dziękuję za informacją, moze kiedyś się tam spotkamy:)
pozdrawiam
W Józefowie przejeżdżasz przez Nadwiślańską ulicą Wyszyńskiego, zatrzymujesz się przy ruinach starej szkoły (punkt paintball'owców) i dalej prosto idziesz ścieżką w stronę Wisły...
Szkoły, czy hotelu? ;)
Trochę światła mi brakuje na zdjęciu.
hotelu raczej, jechałem i nie chcąc tracić czasu na rozglądanie się zapytałem przechodnia, powiedział że o szkole nie słyszał, ale wskazał mi miejsce 'hotelu' i to raczej było tam:) troszkę miałem mało czasu na szukanie miejsca, więc nic ciekawego raczej nie cyknąłem, ale na pewno jeszcze nie raz się w tamte okolice wybiorę
Bartekkw
13-04-2010, 21:26
oczywiscie chodzilo mi o hotel. Mijasz go i zasuwasz prosto nad Wisle. Potem droga skreca w lewo ...