Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Upper Sanday Bay...
grudzinsky
12-04-2010, 17:41
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/33028729343765791326.jpg)
znalezione w archiwum...2009
chyba zaniebieśćiłeś za bardzo i mz chyba przez zalewajaca wode kamole wyszly jak sztuczne
Łojojoj to o grafike zahacza :D
Lubie tuningowane kolory, ale tutaj troche przesadziłes.
grudzinsky
12-04-2010, 18:35
chyba zaniebieśćiłeś za bardzo i mz chyba przez zalewajaca wode kamole wyszly jak sztuczne
Łojojoj to o grafike zahacza :D
Lubie tuningowane kolory, ale tutaj troche przesadziłes.
pozostawie to bez komentarza...
kadrowo , kompozycyjnie jest swietnie . generalnie obrazek bardzo ladnie , bajkowo sie prezentuje . i podoba mi sie to
niemniej poplynales troszke z wygladzaniem ( ? ) / zmiekczaniem ( ? ) np. wody i efekt jest jaki widzimy .
Sorry, ale wszystko tu świeci radioaktywnie, zaczynając od wody, przez kamolce a na tym trawiastym klifie kończąc... możesz sie nie zgadzać, masz prawo...
Się mi podoba, nie mam nic do kolorów
U mnie kolorki są piękne, cieplutkie,
bardzo na tak.
malasana
12-04-2010, 19:07
Dobry kadr, dobre kolory. Podszedlbym do obrobki raz jeszcze na Twoim miejscu.
grudzinsky
12-04-2010, 20:01
obrobka to tylko wyciagniecie wiekszej ilosci szczegolow z nieba bo przy wydluzonym czasie wyblaklo, ale bez wiekszej kombinacji udalo sie przywrocic do normalnego wygladu. do calosci doszly krzywe, zmniejszenie, wyostrzenie i ramka...ot i cala grafika jak to ktos napisal...radioaktywnosc spowodowana jest szerokoscia geograficzna i pora dnia :razz: zdjecie bylo robione o 22.30 w lipcu 2009 roku na kilka chwil przed lub po zachodzie slonca. w tej chwili juz nie pamietam, o ktorej godzinie byl zachod slonca. w kazdym badz razie byl to 5 lipca, czyli dokladnie 14 dni po letnim przesileniu (najdluzszym dniu w roku) kiedy to slonce zachodzi ok 23.00 :razz:
kamienie swieca bo a mokre i odbija sie w nich swiatlo ;) to tak na marginesie ;)
Pablo 77
12-04-2010, 21:02
Dobry kadr, dobre kolory. Podszedlbym do obrobki raz jeszcze na Twoim miejscu.
Muszę się podpisać.