Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bolesty - [Nemeth]
Witam
Jezioro Bolesty
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img411.imageshack.us/img411/4168/dsc2197.jpg)
pozdr.
niesamowita plastyka! chociaż ciemność po lewej stronie na drzewach chyba minimalnie za ciemna...w każdym razie dla mnie bomba
Nikonozaur
12-04-2010, 11:40
Maciej, nie masz litości, znów klinicznie pięknie....
Dokładnie ta plastyka... świetne zdjęcie. :)
Piekne zdjecie........szacunek za przejscie na lad!
bardzo piękne zdjecie, dół z tymi kamyczkami i tą wąziutka kładką a potem całym pomostem jest niesamowity :)
bardzo piękne zdjecie, dół z tymi kamyczkami i tą wąziutka kładką a potem całym pomostem jest niesamowity :)
Pozwolę sobie zacytować i się podpisać... bo trafniej swoich odczuć słowami bym nie oddał :)
Pozdrawiam.
Sławomirowski
12-04-2010, 13:51
Bardzo wymowne niebo, kompozycja, rozkład światła. Dla mnie osobiście zdecydowanie na plus.
Świetna tonacja jak zawsze.
Dziękuję za komentarze.
(...) chociaż ciemność po lewej stronie na drzewach chyba minimalnie za ciemna...(...)
Faktycznie jest ciemniej ale czy "ciemność"? Tak się po prostu światło rozłożyło.
(...) szacunek za przejscie na lad!
Niemniej jednak nie jestem w stanie się oddalać za daleko od wody :)
Jestem w szoku. Na focie Nemetha jest coś na horyzoncie :shock:
Dobra robota Maćku :)
Bartekkw
12-04-2010, 14:46
Twoje zdjęcia to już wyższa szkoła jazdy. Idealnie wyszło
Pablo 77
12-04-2010, 20:58
Bardzo dobre foto!!!
borregaard
12-04-2010, 21:01
Troszkę smutnawo i brudnawo na niebie,ale jest OK.Ładnie,spokojnie.
Nie wiem czy bez tej łódki nie byłoby fajniej....
No i co? Można?
Jasne, że można! Nie trzeba od razu rzucac się na klify i kamole by zrobić świetne wodne foto. Bardzo Maćku mi się widzi. Jak kiedyś wrócę do pl to jeszcze będziesz krzyczał, że kopiuję Twoje jeziorkowe pomosty :P .
ostrytux
13-04-2010, 00:00
Przejrzysty i czysty kadr i te lekko "przygaszone" kolory świetnie dopełniły tą fotografię.
...alez przepiekne i wiecej nic nie powiem :)
Dziękuje ci za te zdjęcie. Nad tym jeziorem jak i nad "Malym Oleckiem" spędziłem większość swojego dzieciństwa z kijem i zylka. Niezapimniane chwile, a fota przednia - pewnie nie oceniam obiektywnie :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
bardzo dobre i jeszcze ta plastyka ..
Wielki spokój bije z tego kadru - podoba się :).
wojtek6308
13-04-2010, 10:07
Pięknie, bardzo mnie się podoba :-D .
Wspaniała tonacja, nienaganna kompozycja. Jak zawsze wysoki poziom.
To zdjęcie tegoroczne? Pytam bo u nas na śląsku tak zielono jeszcze nie ma. A zdaje mi się że na horyzoncie widzę też drzewa liściaste.
(...)
To zdjęcie tegoroczne? Pytam bo u nas na śląsku tak zielono jeszcze nie ma. A zdaje mi się że na horyzoncie widzę też drzewa liściaste.
Mając na uwadze, że zdjęcie podpisane jest "2009" to ... nie, nie jest to tegoroczne zdjęcie ;)
Wielki spokój bije z tego kadru - podoba się :).
I właśnie to najbardziej urzeka mnie w tej fotografii - pięknie zatrzymany i pokazany spokój.
Sebastianito
13-04-2010, 20:09
Podobni mie sie to :)
martinez
13-04-2010, 22:37
Podobni mie sie to :)
Mnie tyż się podoba ;)
GUINNESSts
14-04-2010, 16:09
Fajna kompozycja. Bdb kolorystyka. Łódka już znana.
FttSniper
14-04-2010, 17:05
Dla mnie czad :) Nie jest to jakis zwykły pstryk :)
Bartek_902
14-04-2010, 17:45
Fajne kolory i niebo,no i kadr oczywiscie :)
Pozdrawiam
jurek1906
14-04-2010, 18:52
Ekstra tonacja,od dołu oczu nie mogę oderwać.Pięknie to wszystko ułożyłeś w kadrze :)
świetne kolory, bardzo fajny kadr!