Zobacz pełną wersję : obróbka zdjęć
witam !
mam pytanie czy znacie kogoś komu mozna dać zdjęcia do obróbki oczywiście za kase
chodzi mi głównie o przerabianie rawów na jpg + delikatna obróbka
witam !
mam pytanie czy znacie kogoś komu mozna dać zdjęcia do obróbki oczywiście za kase
Chętnych pewnie znajdziesz dużo, ale jeśli chodzi Ci o przetworzenie plików NEF na JPG to ściągnij choćby Nikon NX2 w wersji trial i on Ci to zrobi z automatu
Kolego "skito" jestem zainteresowany twoją ofertą. Powiedz jaką obróbkę zdjęć masz na myśli. Odpisz na:
[email protected]
skito pisz do mnie na PW. Dogadamy się:)
witam !
Tak na poważnie to kolego spróbuj sam !
Ty sam wiesz najlepiej jak chcesz widzieć swoje zdjęcia , a delikatnej obróbki nauczysz się zapewne :-)
Ooo... Trafiles kolego z tematem. Zaroi sie za chwile od chetnych, ktorzy aparaty maja, fotografami sie nazywaja, a zamiast robic zdjecia, wola czas poswiecac na obrobke zdjec innych. :D
Kordian d70
13-04-2010, 19:46
witam !
rozumiem, ze to taka prowokacja ...
Ooo... Trafiles kolego z tematem. Zaroi sie za chwile od chetnych, ktorzy aparaty maja, fotografami sie nazywaja, a zamiast robic zdjecia, wola czas poswiecac na obrobke zdjec innych. :D
Nie podjąłbyś się? Kadr, poziomy, nieco ahtystycznej winietki za 100,- netto od sztuki? :D