PDA

Zobacz pełną wersję : obróbka zdjęć

skito
08-04-2010, 17:49
witam !
mam pytanie czy znacie kogoś komu mozna dać zdjęcia do obróbki oczywiście za kase
chodzi mi głównie o przerabianie rawów na jpg + delikatna obróbka

Tr0n
08-04-2010, 18:13
witam !
mam pytanie czy znacie kogoś komu mozna dać zdjęcia do obróbki oczywiście za kase

Chętnych pewnie znajdziesz dużo, ale jeśli chodzi Ci o przetworzenie plików NEF na JPG to ściągnij choćby Nikon NX2 w wersji trial i on Ci to zrobi z automatu

Bory$
08-04-2010, 18:20
Kolego "skito" jestem zainteresowany twoją ofertą. Powiedz jaką obróbkę zdjęć masz na myśli. Odpisz na: [email protected]

kh29228
08-04-2010, 21:44
skito pisz do mnie na PW. Dogadamy się:)

Robik
13-04-2010, 18:58
witam !
Tak na poważnie to kolego spróbuj sam !
Ty sam wiesz najlepiej jak chcesz widzieć swoje zdjęcia , a delikatnej obróbki nauczysz się zapewne :-)

stig
13-04-2010, 19:26
Ooo... Trafiles kolego z tematem. Zaroi sie za chwile od chetnych, ktorzy aparaty maja, fotografami sie nazywaja, a zamiast robic zdjecia, wola czas poswiecac na obrobke zdjec innych. :D

Kordian d70
13-04-2010, 19:46
witam !

rozumiem, ze to taka prowokacja ...

nem
14-04-2010, 10:25
Ooo... Trafiles kolego z tematem. Zaroi sie za chwile od chetnych, ktorzy aparaty maja, fotografami sie nazywaja, a zamiast robic zdjecia, wola czas poswiecac na obrobke zdjec innych. :D

Nie podjąłbyś się? Kadr, poziomy, nieco ahtystycznej winietki za 100,- netto od sztuki? :D