Zobacz pełną wersję : [mrcll] na rolkach
pierwsze proby Zuzy zmierzenia sie z rolkami. troche niesmiale, pokraczne, ale zawsze do przodu.
w fotach malo dynamiki, ale jazda Zuzy do dynamicznych tez nie nalezala ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img218.imageshack.us/img218/8628/zuzanarolkach3.jpg)
pozdrawiam
marcin + zuza
Tomek Konopka
04-04-2010, 00:14
podoba mi się obróbka tych zdjęc ;)
Może i dynamiki nie było podczas jazdy ale szeroki kąt i dobre kadrowanie nadrabia te braki :)
Obróbka kwestia gustu ale sadze że trochę przesadzona bo czasami wydaje się że modelka jest wklejona w otoczenie np fot. 2
Mnie się podoba całość, zarwno obróka, jak i kadrowanie jak i postawa modelki - pozdrawiam.
Bardzo dobry tryptyk, świetna obróbka z ciekawym światełkiem, podoba się :D
a mnie się właśnie dwójeczka podoba najbardziej :P
bardzo fajne - obróbka podoba się :)
n30n_neon
05-04-2010, 11:44
Dokładnie, 2jeczka naj bo lubię dobrze złamane perspektywy na szerokim :)
Archibald
05-04-2010, 12:49
Środkowe miodzio :) W zupełności wystarczyłoby samo ;) Obróbka jak zawsze - super :)
margarita
06-04-2010, 16:46
Naprawde bardzo fajne! :)
Ale WESOŁE - SUPER !!!
Powiedz mi jak ustawiasz aparat i zapewne lampę błyskowa, by uzyskać takie zdjęcie jak na środku?
Ale WESOŁE - SUPER !!!
Powiedz mi jak ustawiasz aparat i zapewne lampę błyskowa, by uzyskać takie zdjęcie jak na środku?
aparat D50 + obiektyw SY8/3.5 + sb600 ---- wszystko w manualu (iso200, czas 1/100, f8, lampa 1/4mocy)
na lampie stofen. lampa w rece (na statyw nie ma czasu gdy obiekt sie przemieszcza ;) ) z lewej strony, odpalone pt04 II.
dziekuje wszystkim za odwiedziny i mile slowo
pozdrawiam
marcin
artur678
07-04-2010, 19:29
Za Archibaldem - sama dwójka prezentowałaby się lepiej niż tryptyk. Bardzo ładne.
Za Archibaldem - sama dwójka prezentowałaby się lepiej niż tryptyk. Bardzo ładne.
niesmialo sie przyznam, ze dwojka tez jest moim faworytem;)
fistaszek20
08-04-2010, 09:51
ciekawy pomysł :)
Kapitalne!
Równie dobrze mz mogłoby się znaleźć w portretach.
aparat D50 + obiektyw SY8/3.5 + sb600 ---- wszystko w manualu (iso200, czas 1/100, f8, lampa 1/4mocy)
na lampie stofen. lampa w rece (na statyw nie ma czasu gdy obiekt sie przemieszcza ;) ) z lewej strony, odpalone pt04 II.
I znowu SY8/3.5 :-x:
Dzięki za tę informację o ustawieniach :).