Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Firlej Lake
Witam!
...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/97431955680810722875.jpg)
...
pozdr!
ostrytux
01-04-2010, 19:33
Bardzo ładnie, jest na co popatrzeć.
Zastanawiałbym się jedynie nad prawym dołem czy dać więcej tego brzegu czy w ogóle się go pozbyć :)
próbowałem się pozbyć ale nie wyglądało to za dobrze...pewnie nieudolnie stemplowałem ;)
ależ ostatnio walisz foty - bardzo mi się podoba to zdjęcie :) tak trzymaj w tym stylu bo swietnie Ci wychodzi a ważne jest złapać swój rytm
fotoGRAFIK
01-04-2010, 19:57
Dobre je to
Bardzo fajne :smile:.
Podoba się :smile:.
Pablo 77
01-04-2010, 21:11
Ładne,ale prawego rogu bym się pozbył wedle sugestii Ostrego:)
Paablitos
01-04-2010, 21:20
Ładne,ale prawego rogu bym się pozbył wedle sugestii Ostrego:)
dokladnie tak.
fota swietna, piekny rozklad swiatla.
Zdjęcie przednie. Tylko jedno pytanie odnośnie "Firlej Lake". Czy to jezioro leży na Wyspach? Wiem, że takie jest niedaleko trasy Lublin - Białystok. Jeśli chodzi o to po co tytułować je w obcym języku. Wszak chyba mamy swój własny.
Zdjęcie przednie. Tylko jedno pytanie odnośnie "Firlej Lake". Czy to jezioro leży na Wyspach? Wiem, że takie jest niedaleko trasy Lublin - Białystok. Jeśli chodzi o to po co tytułować je w obcym języku. Wszak chyba mamy swój własny.
tak to jest to jezioro na tej trasie...
a czemu tak: najpierw zdjęcie dałem na deviantART i jakoś tak hurtem ;)
Świetny kadr, ładna praca :)
Bardzo fajnie to zrobiłeś :-)
Świetny kadr, ładna praca :)
Podpisuję się.
Pozdrawiam
Jest ciekawie i chyba, moge sie mylic ale mam skojarzenia z pracami Piotrka z ostatnich czasow :D .
Jest ciekawie i chyba, moge sie mylic ale mam skojarzenia z pracami Piotrka z ostatnich czasow :D .
może, bo bardzo lubię jego prace, po za tym to jego sigma i hoya z moim D50 :D,
to zdjęcie z szuflady...zeszły rok, chyba, wzięło mnie na inną obróbkę ;)
Bardzo dobra praca... Gratki!! :D