PDA

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Niespodziewany gość

m3
01-04-2010, 13:52
No to może wrzuce moje pierwsze zdjęcie na to forum :)

Siedząc dzisiaj przed komputerem nagle kontem oka zauważyłem niespodziewanego gościa na bolkonie :D Na początku myślałem że nie zdąże pewnie nawet wstać po aparat ale udało się zrobić dwa zdjęcia :)
Pokaże jednak tylko jedno ponieważ na drugim obrócił już głowe i niestety zdjęcie nie jest udane ;]

A oto ten niespodziewany gość :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.occur.pl)

Krytyka mile widziana :)

bober.
01-04-2010, 16:27
wydaje mi się nie ostry, gołębie to dość oklepany temat, wolałbym bardziej nie ostra tło ale jak widze ze chyba nie masz długiego obiektywu więc już o to się tak nie czepiam :)
pozdrawiam, na ptaki lepiej wyjść i polować samemu a nie czekać aż usiądą na balkon :D

m3
01-04-2010, 16:35
No napewno lepiej samemu polować na ptaki ale ten akurat tak sobie ładnie przysiadł to szybko pobiegłem po aparat i pstrykłem fote.Było by może więcej ale chwile pózniej uciekł ;[
A długi obiektyw czeka już u wuja, a ja się soboty doczekać nie moge aż go wreszcie przetestować będe mógł :D

T&T
01-04-2010, 21:26
Generalnie trochę szaro, poza tym niefortunnie wypadło to okrągłe okno nad głową gołąbka.

m3
01-04-2010, 21:42
No szaro szaro bo w kolorze zdjęcie wyglądało dość dziwnie przez cień na szyji ;/ A okno też mnie troche rozprasza jak patrze na zdjęcie no ale to działo się dość szybko i nie miałem czasu na kadrowanie i ustawienia aparatu ;]

mpwt
01-04-2010, 21:45
Szary gołąb na szarym tle w szarościach to nie jest to co mnie kręci ;)

Karbulot
02-04-2010, 11:44
Mnie w ogole BW nie kreci.

m3
02-04-2010, 12:22
Ja też wole kolorowe zdjęcia ale tutaj akurat bardziej widziało mi się BW :) Każdy ma inny gust i zdjęcie które spodoba się każdemu nigdy napewno nie zostanie zrobione ;] Na innym forum fotograficznym zdjęcie to dosyć się podoba a tu jak widać nie za bardzo :D No ale tak to już jest że każdemu podoba się co innego i dobrze że tak jest bo inaczej świat był by nudny :D

borregaard
02-04-2010, 16:39
Ahtystyczne zapędy zachowaj na inne działy..B&W i jeszcze słabe,w przyrodzie..,to dla mnie,dopust boży,kara za grzechy...nie rób tego...:wink: