Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Kolorowa rzeka (głupio jak na architekturę, nie ? ) :)
december
30-03-2010, 21:07
Cóż głupi tytuł, ale może trafia :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img401.imageshack.us/img401/4051/43063134.jpg)
trzeba było wrzucić do krajobrazu to może by ktoś skomentował :D ale fota fajna jest , tylko wali się na prawą stronę
december
01-04-2010, 08:40
trzeba było wrzucić do krajobrazu to może by ktoś skomentował :D ale fota fajna jest , tylko wali się na prawą stronę
No krajobraz to to nie jest, chyba że miejski :) Rzeczywiście się wali ale choć zwracam na to szczególną uwagę, wcześniej tego nie znalazłem :mad: <mad>
andrzejp
03-04-2010, 00:09
Tytuł nie jest głupi, jak najbardziej adekwatny do zdjęcia.
Uzyskałeś świetne kolory w każdym detalu zdjęcia,
mnie się podoba.
teh_14m3
03-04-2010, 00:21
Uzyskałeś świetne kolory w każdym detalu zdjęcia
:shock:
Po kolei: WB skopane (nie wiem dlaczego trawnik jest czerwony), światła przepalone (szczególnie zwróć uwagę na neony), kadr niezdecydowany (osobiście zmieniłbym perspektywę). Niestety sam temat nie wydaje mi się ciekawy, gdyż ten chodnik z racji swoich nierówności nie tworzy ciekawego efektu wizualnego.
Zdjęcia nocne dla cyfry to ciężkie wyzwanie więc robiąc takie zdjęcia trzeba pomyśleć kilka razy i potem jeszcze raz się nad wszystkim zastanowić. Mówię o tym bo sam ostatnio dorwałem się wreszcie do obróbki rawów sprzed dwóch lat, po prostu masakra, wszystko do kosza ;)
december
04-04-2010, 01:06
Przepały są niewielkie i mz akceptowalne. Ciężko uzyskać równą ekspozycję w nocy i na coś trzeba się zdecydować. Kadr mam poziomy ale mz kwadrat jest ciekawszy. Natomiast odnośnie wb - rzeczywiście można trochę powalczyć. Dzięki za opinię.
andrzejp
06-04-2010, 23:19
:shock:
dlaczego czerwony, ano nie powiem bo każdy widzi....... a dlaczego chodnik czerwony....:razz:
nie zgodzę się do końca z Twoją opinią.
Jednakże każdy może ją mieć, niech autor powie jakie były kolory na żywo, jak je widział.
fajnie, kolorowo :-)
tytuł rewelacyjbie gra ze zdjęciem