PDA

Zobacz pełną wersję : Papua - Indonezja

Seaquest
26-03-2010, 21:49
Witam,

Jesli ktoś ma cheć pooglądać sobie zdjęcia z Papui dokładnie nadwodne zdjęcia z Wameny (Baliem Valey) oraz podwodne zdjęcia z archipelagu Raja Ampat.
Zapraszam do galerii:

http://www.nurkowanie.travel.pl/galeria/index.php?idkraj=wszystkie&idregion=29&idkategoria=wszystkie&idautor=2&szukaj=

Pozdrawiam
Bartek

Przy okazji zapraszam na nurkowanie:
www.nurkowanie.travel.pl

Mile widziane komentarze....

wkrass
28-03-2010, 03:53
Moze nie na temat, ale.....
Strona, do ktorej linkujesz ma nienajlepsza nawigacje.
Po kilku zdjeciach nie mam ochoty klikac dalej, gdyz na monitorze 20" nowe zdjecie pojawia sie tuz ponizej polowy ekranu i aby zobaczyc je cale musze ciagnac strone do gory. Strzalka "nastepne" pojawia sie u mnie ledwie ponad paskiem (taskbar po tutejszemu) na dole. Dodam tez, ze owa strzalka jest raczej mala. Idealna nawigacja na tego typu stronach wyglada moim zdaniem tak, ze zdjecie widze cale, a aby zobaczyc zdjecie nastepne klikam myszka (bez poruszania nia!) w miare duza i wyrazna strzalke czy inna ikonke.
Drop-down boxes (sorry, nie wiem jak toto zwie sie w mowie ojczystej) Kraj/Region/Kategorie/Autor i text box "Szukaj" nie musza pojawiac sie nad kazdym zdjeciem. Wystarczy moim zdaniem, ze umiescisz owe drop-down boxes na stronie glownej i tylko na niej, dajac jednoczesnie mozliwosc powrotu do niej z kazdego miejsca w jakimkolwiek secie.
Aha, probowalem ogladac twoja strone w Firefoxie majac na dole ekranu taskbar, na gorze zas pasek z nazwa programu, pasek z funkcjami programu (File, Edit itp...), pasek z adresem i pasek z tabami.
To tyle (nie) na temat.