Zobacz pełną wersję : BMW Winter Cup Częstochowa-Drift
Takie cosik wrzucam i czekam na opinie. Wiem, że może być dużo co do kolorów bo nie którym się nie podobają, zbyt ciepłe. Pzdr
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img651.imageshack.us/img651/4344/wintercup.jpg)
Kordian d70
25-03-2010, 00:04
tym razem Dudus bez Kojota ????
co do fotki to dodalbym mocniejsza winietke, a kolor jest calkiem oki ;-)
Ryszawiec
25-03-2010, 14:59
Może masz tego więcej co? Jeśli tak to wrzuć :)
mam mam wrzucę :P, bez kojota :D
kiedy to było, kurde zapomniałem zza mała promocja tych imprez ech
znaczy BMW Winter CUP organizowany był przez RWD Klub Polska, klub z Częstochowy. Nagrody ufundowała burmistrz Blachowni a organizacją zajęła się paczka znajomych.
Lepiej będzie na DRIFT OPEN :P dopiero we wrześniu ale już zapraszamy do Częstochowy :P
Ryszawiec
25-03-2010, 23:02
No to może uda mi się do tego czsu zminić bunie na mocniejszą :) a wtedy i zrobie zdjęcia i pośmigam :)
nie kwestionuję umiejętności jazdy :P jednak pozostał bym przy foceniu, w tamtym roku pokazywali taką półkę, że masakra ciężko ich doścignąć i rywalizować aale, dla chcącego nic trudnego :D
Ryszawiec
26-03-2010, 11:31
nie kwestionuję umiejętności jazdy :P jednak pozostał bym przy foceniu, w tamtym roku pokazywali taką półkę, że masakra ciężko ich doścignąć i rywalizować aale, dla chcącego nic trudnego :D
hehehe przecież wiem :) nie chodzi mi o zajęcie jakiegoś wysokiego miejsca tylko o samą przyjemność z jazdy wśród świrów :)
malo zdjec, no i cos slabo z tym driftem :p
znaczy BMW Winter CUP organizowany był przez RWD Klub Polska, klub z Częstochowy. Nagrody ufundowała burmistrz Blachowni a organizacją zajęła się paczka znajomych.
Lepiej będzie na DRIFT OPEN :P dopiero we wrześniu ale już zapraszamy do Częstochowy :P
A to napewno będe, generalnie staram sie jeździć do Wyrazowa jak sie coś dzieje, na japan drift attack było spoko chyba 2008 to był rok :D
zaczynam się, zastanawiać czy przypadkiem nie gadaliśmy nawet na torze :D bo wtedy też byłem
z przykrością muszę poinformować, że Wyrazów zostanie zamknięty ponieważ "fachowcy" tak cudownie wyliczyli, że właśnie przez miejsce w którym jest tor poleci autostrada :(
a możliwe ze rozmawialiśmy