PDA

Zobacz pełną wersję : Na Jeziorsko na ptaki

Seaquest
24-03-2010, 18:42
Witam,

Czy ktoś moze wybiera się nad Jeziorsko fotografować ptaki? Prosze o jakies namiary na dobre miejsca do robienia zdjec, a moze po prostu ktos sie wybiera w weekend?

Bartek

info małpa fotografiapodwodna.pl

admin
24-03-2010, 19:03
Chetnie bym sie wybral ale z czasem kiepsko i pogode zapowiadaja srednia. W innym czasie bardzo chetnie.

Marek
24-03-2010, 19:47
mnie ptaszki nie kręcą, poza tym nie posiadam szkla do tego typu fotografii, ale dowiedzieć się mogę co i jak, tylko nie na najblizszy weekend...
po świętach - myślę że to realny termin...

vitter
24-03-2010, 21:06
jako następny chętny tylko termin troszkę późniejszy

jak501
26-03-2010, 11:32
To może i ja ustawię się w tej kolejce, pozdrawiam

Seaquest
26-03-2010, 21:33
No to ja pojade tak czy inaczej w ten weekend - jak nie bedzie padać i zdam relacje czy warto, jak warto to mozemy sie umowic w 1 weekend po swietach. Sprawdze kika miejsc gdzie warto i czy warto. Dowiedziałem sie tez ze warto wynajac lodke zeby podpłynąć i sprobuje sie cos dowiedziec i wtedy warto by bylo zlożyc sie na kata lodke w kilka osób i pocykac zdjecia.

Bartek

ZaaaaK
28-03-2010, 14:59
..

Marek
30-03-2010, 22:42
No to ja pojade tak czy inaczej w ten weekend - jak nie bedzie padać i zdam relacje czy warto, jak warto to mozemy sie umowic w 1 weekend po swietach. Sprawdze kika miejsc gdzie warto i czy warto. Dowiedziałem sie tez ze warto wynajac lodke zeby podpłynąć i sprobuje sie cos dowiedziec i wtedy warto by bylo zlożyc sie na kata lodke w kilka osób i pocykac zdjecia.

Bartek

No i co byleś?
Teraz jest okres lęgowy i wstęp do rezerwatu jest zabroniony. Rezerwat to wszystko od mostu na Warcie na drodze krajowej 710 do linii wsi Jeziorsko-Brodnia.

jak501
31-03-2010, 08:03
No i co byleś?
Teraz jest okres lęgowy i wstęp do rezerwatu jest zabroniony. Rezerwat to wszystko od mostu na Warcie na drodze krajowej 710 do linii wsi Jeziorsko-Brodnia.

Nie chcę się mądrzyć bo w sprawie rezerwatu masz absolutną racje tylko nie wiem czy ten absolutny zakaz przebywania tam nie obowiązuje od 15 kwietnia

Marek
31-03-2010, 17:05
Tak może być. Ale to gdybanie. Jak sprawdzę to coś napiszę.
jak501 jak bedziesz miał chwilę wolną, to może podejdź do ochrony środowiska w Sieradzu i dopytaj u źródła. Masz trochę bliżej ode mnie :)

jak501
04-04-2010, 14:21
Tak może być. Ale to gdybanie. Jak sprawdzę to coś napiszę.
jak501 jak bedziesz miał chwilę wolną, to może podejdź do ochrony środowiska w Sieradzu i dopytaj u źródła. Masz trochę bliżej ode mnie :)

Sorrki że się nie odzywałem ale wiesz ostatnie dni przed świętami miałem bardzo pracowite (finał remontu w mieszkaniu) ale zaraz po świętach spenetruje sprawę gdzie się da