Zobacz pełną wersję : Na Jeziorsko na ptaki
Seaquest
24-03-2010, 18:42
Witam,
Czy ktoś moze wybiera się nad Jeziorsko fotografować ptaki? Prosze o jakies namiary na dobre miejsca do robienia zdjec, a moze po prostu ktos sie wybiera w weekend?
Bartek
info małpa fotografiapodwodna.pl
Chetnie bym sie wybral ale z czasem kiepsko i pogode zapowiadaja srednia. W innym czasie bardzo chetnie.
mnie ptaszki nie kręcą, poza tym nie posiadam szkla do tego typu fotografii, ale dowiedzieć się mogę co i jak, tylko nie na najblizszy weekend...
po świętach - myślę że to realny termin...
jako następny chętny tylko termin troszkę późniejszy
To może i ja ustawię się w tej kolejce, pozdrawiam
Seaquest
26-03-2010, 21:33
No to ja pojade tak czy inaczej w ten weekend - jak nie bedzie padać i zdam relacje czy warto, jak warto to mozemy sie umowic w 1 weekend po swietach. Sprawdze kika miejsc gdzie warto i czy warto. Dowiedziałem sie tez ze warto wynajac lodke zeby podpłynąć i sprobuje sie cos dowiedziec i wtedy warto by bylo zlożyc sie na kata lodke w kilka osób i pocykac zdjecia.
Bartek
No to ja pojade tak czy inaczej w ten weekend - jak nie bedzie padać i zdam relacje czy warto, jak warto to mozemy sie umowic w 1 weekend po swietach. Sprawdze kika miejsc gdzie warto i czy warto. Dowiedziałem sie tez ze warto wynajac lodke zeby podpłynąć i sprobuje sie cos dowiedziec i wtedy warto by bylo zlożyc sie na kata lodke w kilka osób i pocykac zdjecia.
Bartek
No i co byleś?
Teraz jest okres lęgowy i wstęp do rezerwatu jest zabroniony. Rezerwat to wszystko od mostu na Warcie na drodze krajowej 710 do linii wsi Jeziorsko-Brodnia.
No i co byleś?
Teraz jest okres lęgowy i wstęp do rezerwatu jest zabroniony. Rezerwat to wszystko od mostu na Warcie na drodze krajowej 710 do linii wsi Jeziorsko-Brodnia.
Nie chcę się mądrzyć bo w sprawie rezerwatu masz absolutną racje tylko nie wiem czy ten absolutny zakaz przebywania tam nie obowiązuje od 15 kwietnia
Tak może być. Ale to gdybanie. Jak sprawdzę to coś napiszę.
jak501 jak bedziesz miał chwilę wolną, to może podejdź do ochrony środowiska w Sieradzu i dopytaj u źródła. Masz trochę bliżej ode mnie :)
Tak może być. Ale to gdybanie. Jak sprawdzę to coś napiszę.
jak501 jak bedziesz miał chwilę wolną, to może podejdź do ochrony środowiska w Sieradzu i dopytaj u źródła. Masz trochę bliżej ode mnie :)
Sorrki że się nie odzywałem ale wiesz ostatnie dni przed świętami miałem bardzo pracowite (finał remontu w mieszkaniu) ale zaraz po świętach spenetruje sprawę gdzie się da