Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Grasując wśród akacji

wpkx
23-03-2010, 23:15
http://wpk.eltrakon.pl/IMG0021%20Grasujac%20wsrod%20akacji.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/IMG0021%20Grasujac%20wsrod%20akacji.jpg)

kedazi
26-03-2010, 23:51
coraz bardziej podobają mi się Twoje zdjęcia :)

wpkx
27-03-2010, 00:01
coraz bardziej podobają mi się Twoje zdjęcia :)

Mogę tylko podziękować.
Z zażenowaniem :)

borregaard
27-03-2010, 09:38
Grasując wśród akacji
W zw .z tym ,że to "Przyroda"..mała uwaga,a może i wiesz o tym,że to nie akacja ,a grochodrzew (robinia pseudoacacia)..No chyba że robiłeś to np....w Afryce.;-) :D
Wracając do zdjęcia.Pomysł był,ale od tematu odciąga ten odcięty rozłupany kawałek drzewa...Raczej nie "grasuje" z kotami,a wręcz przeszkadza.;-)
Mało mi się to widzi.Za dużo bałaganu..i w temacie i na zdjęciu.

wpkx
27-03-2010, 11:44
W zw .z tym ,że to "Przyroda"..mała uwaga,a może i wiesz o tym,że to nie akacja ,a grochodrzew (robinia pseudoacacia)..No chyba że robiłeś to np....w Afryce.;-) :D

Przyrodniczo wszystko się zgadza, tylko spróbuj na wsi spytać kogoś o grochodrzew albo robinię a na pewno każdy udzieli Ci równie wyczerpującej odpowiedzi :D

Wracając do zdjęcia.Pomysł był,ale od tematu odciąga ten odcięty rozłupany kawałek drzewa...Raczej nie "grasuje" z kotami,a wręcz przeszkadza.;-)

Co do pnia, odczucia mamy podobne, aczkolwiek mój subiektywny odbiór przeważył moją ocenę.

Mało mi się to widzi.Za dużo bałaganu..i w temacie i na zdjęciu.

I teraz pytanie retoryczne: mógłbym fotkę zatytułować: "Grasując wśród robinii albo pseudoakacji wokół przeszkadzającego pnia jednej z nich" - czy wtedy byłbyś zadowolony? ;-)

Szardin
27-03-2010, 21:09
Przyrodniczo wszystko się zgadza, tylko spróbuj na wsi spytać kogoś o grochodrzew albo robinię a na pewno każdy udzieli Ci równie wyczerpującej odpowiedzi :D

Co do pnia, odczucia mamy podobne, aczkolwiek mój subiektywny odbiór przeważył moją ocenę.

I teraz pytanie retoryczne: mógłbym fotkę zatytułować: "Grasując wśród robinii albo pseudoakacji wokół przeszkadzającego pnia jednej z nich" - czy wtedy byłbyś zadowolony? ;-)

tak się zastanawiam - po co tu wystawiasz zdjęcia ?
po to żeby się pochwalić , czy po to aby pokazać wysłuchać opinii innych i poprawiać swoje prace

przepraszam ale krew mnie zalewa jak ktoś nie docenia słusznych uwag ludzi , którzy poświęcają swój czas aby oglądnąć Twoje zdjęcie , chce im się coś napisać , a Ty nie jesteś w stanie znieść słów krytyki
Nie interesują nas to co mówią miejscowi - u nas akacja nie rośnie i koniec kropka - ale możesz to zmienić i uświadomić całą wieś .
Czy jak wymyśliłeś jeden tytuł - to nie jesteś w stanie wymyślić innego - odpowiednio pasującego

borregaard
27-03-2010, 21:19
Dla mnie EOT..sorry ,ale nie mam lekarstwa na samouwielbienie...;)

Yoora
27-03-2010, 21:38
Dla mnie EOT..sorry ,ale nie mam lekarstwa na samouwielbienie...;)

I to jest kwintesencja komentarza. A to samouwielbienie to jest narcyzm ( o kurcze, już drugi raz w krótkim czasie używam tego określenia ).

wpkx
27-03-2010, 22:01
tak się zastanawiam - po co tu wystawiasz zdjęcia ?
po to żeby się pochwalić , czy po to aby pokazać wysłuchać opinii innych i poprawiać swoje prace

przepraszam ale krew mnie zalewa jak ktoś nie docenia słusznych uwag ludzi , którzy poświęcają swój czas aby oglądnąć Twoje zdjęcie , chce im się coś napisać , a Ty nie jesteś w stanie znieść słów krytyki
Nie interesują nas to co mówią miejscowi - u nas akacja nie rośnie i koniec kropka - ale możesz to zmienić i uświadomić całą wieś .
Czy jak wymyśliłeś jeden tytuł - to nie jesteś w stanie wymyślić innego - odpowiednio pasującego

"Przepraszam, ale" ktoś tu chyba wstał lewą nogą :D
Nigdzie nie napisałem, że "nie jestem w stanie znieść słów krytyki". A że nie schowałem się do kąta tylko śmiałem odpowiedziec pół-żartem, zgadzając się zresztą z przedmówcą - widocznie macie czarne okularki, że tego nie widzicie - to już krew kogoś zalewa. Trochę luzu, Panowie :wink:

Yoora
27-03-2010, 22:06
......
. Trochę luzu, Panowie :wink:

No właśnie - trochę luzu. :?:

Szardin
28-03-2010, 12:12
ok - jest luz

Mikee
28-03-2010, 12:42
Jak dla mnie pniak przeszkadza, owszem zdjęcie swoją historię opowiedziało ale obejrzyj je za miesiąc, stwierdzisz że ma klimat ale po za nim nic więcej. To drzewko za bardzo odciąga uwagę.

wpkx
28-03-2010, 20:02
Ten pniak najpierw miałem zamiar jakoś wygasić, ale dałem spokój i wrzuciłem tak jak widać. Pomogliście ocenić za co niniejszym dziękuję :)