Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Chwilę po zachodzie.......
.......pokazywałem już kiedyś bardzo podobne zdjęcie tyle że trochę w innej kolorystyce, postanowiłem raz jeszcze wziąć się za tego rawa szczególnie dopracowując kolorki nieba - oto efekt (zdjęcie w tradycyjnym moim stylu)
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/02342678109012053108.jpg)
pozdrawiam :D
GUINNESSts
23-03-2010, 18:59
Integruje sie z prostotą podłogi to kolorkowe niebo. Bardzo ładna fotografia.
Karbulot
23-03-2010, 18:59
Ladna... U mnie jeszcze trawa zolta z zeszlego roku. Ta zima jak nigdy obfitowala w snieg, ktory lezal prawie 3 miesiace.
pietrobas
23-03-2010, 19:04
piękne niebo, ale podłoga jakaś...bez szczegółów ?
borregaard
23-03-2010, 19:06
Piękny kolorek,Janku.
Ładne, spokojne, dobra kolorystyka:smile:.
A najbardziej podoba mi się to pastelowe niebo :smile:.
piękne niebo, ale podłoga jakaś...bez szczegółów ?
całość jest w miękkiej obróbce, godz 20 słońce już dawno zaszło i zostały takie miękkie pastelowe kolory, można ostrzyć dla szczegółow ale po co, to zdjęcie to przede wszystkim kolory :)
Jak robię panoramkę to wygląda super, kolor nieba super.
GUINNESSts
23-03-2010, 19:18
Fakt. tez niezle. Ale nima juz tego spokoju:(
oj Ty Darku ostatnio gustujesz w panoramkach :D to kolejne zdjecie które byś modyfikował ale pamietaj ze ja mam 14mm równiez dla pokazywania przestrzeni :D pozdrawiam
tormentol
23-03-2010, 19:20
Niebo jest ekstra, na podłodze czegoś mi brakuje do pełni szczęścia. Ładne foto.
Nikonozaur
23-03-2010, 19:24
Książkowo - kolorowy wieczór, bez zastrzeżeń.
Prawie jak tapeta windowsa:)
oj Ty Darku ostatnio gustujesz w panoramkach :D to kolejne zdjecie które byś modyfikował ale pamietaj ze ja mam 14mm równiez dla pokazywania przestrzeni :D pozdrawiam
;) pewnie wynika to z faktu, ża oglądam na lapku, i całość mi się w kadrze nie mieści, to muszę sobie radzić :)
;) pewnie wynika to z faktu, ża oglądam na lapku, i całość mi się w kadrze nie mieści, to muszę sobie radzić :)
to jakiego masz lapka ? że taki rozmiar Ci się nie mieści
Niebo mastersztyk, ładny obrazek.
to jakiego masz lapka ? że taki rozmiar Ci się nie mieści
napewno stary :) i służbowy ;), u mnie pasek zadań jest mocno rozbudowany i mój punkt widzenia jest panoramiczny ;)
Przez chwilę miałem podobne odczucia jak kolega Darek ponieważ górna partia nieba jest nieco nudna. Ciachnąłem trochę nieba i..... dupa zbita:p Fota traci na przestrzeni i to bardzo. Zaczyna dominować w niej dół który jest mało interesujący i jest go na tyle mało że jakiekolwiek ciachanie też nie wchodzi w grę:) Wracając do tej części nieba którą chciałem ciachnąć to IMO doskonale uzupełnia to zdjęcie. Czyli jednym słowem ŻADNEGO CIACHANIA! :mrgreen: :p
Moja opinie juz znasz, wiec tylko nadmienie, ze mi sie bardzo podoba! :)
Przez chwilę miałem podobne odczucia jak kolega Darek ponieważ górna partia nieba jest nieco nudna. Ciachnąłem trochę nieba i..... dupa zbita:p Fota traci na przestrzeni i to bardzo. Zaczyna dominować w niej dół który jest mało interesujący i jest go na tyle mało że jakiekolwiek ciachanie też nie wchodzi w grę:) Wracając do tej części nieba którą chciałem ciachnąć to IMO doskonale uzupełnia to zdjęcie. Czyli jednym słowem ŻADNEGO CIACHANIA! :mrgreen: :p
ta fota już z założenia była robiona z myślą o wyeksponowaniu tego pięknego nieba, kadrujac wiedziałem ze praktycznie dół moze być tylko dodatkiem (żadnego drzewa, krzaczka jedynie trochę po prawej na horyzoncie ) innej mozliwośći nie było, dlatego zdjecie w takim kadrze :D
Hmm.. jak dla mnie to takie zdjecie "cwiczebne". Mnie nie zachwyca jakos.
wojtek6308
23-03-2010, 20:17
Piękne niebo i świetne kolory :-) .
woda - byłoby nudno gdyby wszyscy mieli takie same gusta :mrgreen:
ale kolory fajne oj takie lubie
ladnie to razem sie komponuje
Bardzo ładne, w Twoim stylu Janku i w końcu piekne swiatelko;-)
borregaard
23-03-2010, 21:14
Woda,Ty się nie znasz i nie masz pozytywnego nastawienia.......;) :mrgreen: :mrgreen:
Pablo 77
23-03-2010, 21:30
Piękna kolorystyka i niebo to co w tym zdjęciu mnie ujęło:)
Bardzo ladne, proporcja, kolory... super.
Bardzo ladne, proporcja, kolory... super.
dzieki :)
pieknie ...wysmienite kolory i swiatlo
woda - byłoby nudno gdyby wszyscy mieli takie same gusta :mrgreen:
Uff.. bo sie dziwnie czulem jako ten "zagiel bialy".. sam jeden :)
Woda,Ty się nie znasz i nie masz pozytywnego nastawienia.......;) :mrgreen: :mrgreen:
No wiem... Ale sie staram! Jak Bogackiego :)
Oj jest to jedno z piekniejszych Twoich zdjec!
Jakub Klimczak
24-03-2010, 10:02
Bardzo ładne.
malasana
24-03-2010, 10:37
Piekne, pelne zycia, kolorowe. Bardzo ladny krajobraz.
Piekne, pelne zycia, kolorowe. Bardzo ladny krajobraz.
W pełni się zgadzam :)
Pozdrawiam.