PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sielanka z szuflady....

Greg77
22-03-2010, 16:08
Wlasnie wrocilem z Polski.......jak bylo ladnie to nie bylo czasu na zdjecia a jak bylo brzydko to czasu wiele.....
Ech takie wakacje ze poza slubniakami ktore jechalem zrobic nie uzylem aparatu.......coz!
Pokaze taka szufladke zeby uslyszec czy nie rozjechalem sie z obrobka.......jezcze cieple;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)

Locter
22-03-2010, 16:09
Troche przepaliłes chmury po lewej, ale poza tym fajna landryna, kolorki miodzio. ;)

Greg77
22-03-2010, 16:11
Troche przepaliłes chmury po lewej, ale poza tym fajna polska landryna, kolorki miodzio. ;)

To nie polska....a chmurki fak ze stracily szczegoly.....ale histogram przepalu nie pokazuje.....niestety sigma tak miewa;)

Locter
22-03-2010, 16:13
To nie polska....a chmurki fak ze stracily szczegoly.....ale histogram przepalu nie pokazuje.....niestety sigma tak miewa;)

Juz poprawilem, myslalem ze polska, bo wrociłes ;)

zaza67
22-03-2010, 16:20
..ale histogram przepalu nie pokazuje.....)

ale NX pokazuje :mrgreen::mrgreen: nie ma sie czym przejmowac
ladne kolorki i caly obrazek sie podoba

łowieczki wnosza zycie w to zdjecie ;-)

PABLOOK
22-03-2010, 16:41
No witaj Grzegorz po przerwie (oczywiście w prezentacji prac). Miło będzie znowu rzucić okiem na nie :-).
A praca typowo w Twoim dobrym stylu. Ładne kolorki i ładne owieczki :smile:.

P.S. A co, żadnego "obcego" nie udało się ustrzelić na ojczystej ziemi ;):mrgreen: ?

december
22-03-2010, 17:23
Ładna fotografia, zupełnie nie przeszkadzają mi chmury po lewej, mz to nie jest przepał, a nawet jeśli jest - to jest zupełnie akceptowalny.

Nikonozaur
22-03-2010, 17:24
Cześć Grzegorz. Jestem zawiedziony brakiem dokumentacji fotograficznej z Ojczyzny. Trza było zapodać krok do Parku Sołackiego i pstryknąć choćby kaczuszkę na zamarzniętej(?) Rusałce, a nie wykręcać się skądinąd ładnymi owieczkami z importu... :mrgreen:

Greg77
22-03-2010, 17:29
ale NX pokazuje :mrgreen::mrgreen: nie ma sie czym przejmowac
ladne kolorki i caly obrazek sie podoba

łowieczki wnosza zycie w to zdjecie ;-)

Kurcze faktycznie podczas obrobki wyszlo.......na nefie nie ma:)

Bartek_902
22-03-2010, 17:33
Podoba mi sie,super kadr i ładne kolory ;)

Pozdrawiam.

borregaard
22-03-2010, 18:56
Być w Polsce i takiego knota na powitanie.....scyzoryk w kieszeni się otwiera....;-)

ostrytux
22-03-2010, 20:04
Ładna fotografia, zupełnie nie przeszkadzają mi chmury po lewej, mz to nie jest przepał, a nawet jeśli jest - to jest zupełnie akceptowalny.
Podpiszę się pod Arkiem :)

Hoobie
22-03-2010, 20:05
Welcome back :D
Znajome klimaty zapodałeś ;) Mi tutaj wszystko pasi... zarówno kadr jak i jego kolorystyka. Nie zapędziłeś się... :D

Pablo 77
22-03-2010, 21:29
Witaj:)
Kadr mi pasuje i miodne kolorki również:)
Masz bana za brak choćby jednej fotki z ziemi ojczystej:twisted::-D

Greg77
22-03-2010, 22:00
Cześć Grzegorz. Jestem zawiedziony brakiem dokumentacji fotograficznej z Ojczyzny. Trza było zapodać krok do Parku Sołackiego i pstryknąć choćby kaczuszkę na zamarzniętej(?) Rusałce, a nie wykręcać się skądinąd ładnymi owieczkami z importu... :mrgreen:

Ech co tam.....zly jestem.....osemke usuwalem i kilka dobrych dni stracilem nie wychodzac z domu......nie bylo fajnie:(
Potem to juz przygotowania do wesela (nie mojego) no i oczywiscie treningi z panem mlodym.......ech!;)

Być w Polsce i takiego knota na powitanie.....scyzoryk w kieszeni się otwiera....;-)

Ech.....jak wyzej.....

Masz bana za brak choćby jednej fotki z ziemi ojczystej:twisted::-D

Ech....jak wyzej.....

harb
23-03-2010, 09:20
ładnie - przepału nie widzę :D

jurek1906
24-03-2010, 17:13
Ładny kadr,kolory też, przepału ja tam nie widzę :)