PDA

Zobacz pełną wersję : podpis - pomocy

onia
21-03-2010, 10:37
Cześć mam prośbę jeżeli komuś się nudzi i mógłby pomoc było by super ...

mianowicie chodzi mi o podpis ;/ coś tam sobie próbowałem zrobić ale jak i ze zdjęciami tak samo mam z podpisem ... czyli co nie zrobię do końca do mnie nie przemawia ... może ktoś by spróbował zrobić mi coś prostego zawierającego imię i nazwisko i adres strony ? jakby się komuś chciało byłbym wdzięczny ... i postaram się w jakiś sposób odwdzięczyć :)

imię i nazwisko : Marcin Milcarz
a adres strony : www.milcarzm.webd.pl

na stronie na razie nic nie ma ale przyszłościowo będzie wiec nie komentować wszechogarniającej pustki :)

z góry dzięki ... choćby za przeczytanie ...

bahuone
21-03-2010, 13:30
Marcinie przepraszam ze sie wcinam w temat ale kiedys tu na forum ktos pisal jak zrobic z podpisu pedzel tzn jak go zdefiniowac i zapisac w PS. Szukalem tego ostatnio w CS 4 ale nie znalazlem moglby ktos pomoc?

Juz znalazlem, przepraszam za zamieszanie. Prosze Moderatora o usuniecie.

onia
21-03-2010, 14:29
wiem wiem ... tez widziałem ale jak napisałem niestety to co mi z tego wychodzi nijak mi się nie podoba :(
może znajdzie się jakaś dobra dusza która pomoże ...

Zuzus
21-03-2010, 15:59
Marcin jak rozumiem jako podpis chcesz poprostu swoje imie, nazwisko i adres strony? Nie zadne logo, inicjaly i tym podobne? W takim razie to przeciez Ty wiesz najlepiej jaka np. czcionka Ci sie najbardziej podoba, i jaka chcesz widziec na swoich zdjeciach.. Tworzenie podpisu to dosc subiektywna kwestia, jednemu sie podoba tak, drugiemu inaczej.. :)

onia
21-03-2010, 20:03
spoko chyba dałem rade :) można zamknąć :)