Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Daleko we mgle...
Nikonozaur
19-03-2010, 01:29
Pora w zasadzie ta sama tyle, że rok temu. Okolice wsi Buk.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Zapraszam
tormentol
19-03-2010, 01:53
Całkiem interesujące, podoba mi się koncepcja.
Wielowarstwowy gobelinek wyglada interesująco, niema szaleństwa ale jest OK
borregaard
19-03-2010, 07:54
Ładne ,przymglone plany...Fajnie wyszło.
wojtek6308
19-03-2010, 08:15
Ciekawie wyglądają plany w tej mgle :) , może deczko ostrzej pierwszy plan ?
ładnie fajne ukształtowanie terenu, kontrowe swiatło nie pozwala co prawda na kolorystyczne wzbogacaenie samej góry ale mgła ładnie dopełnia te braki i wyszła z tego bardzo fajna fota :D
Pablo 77
19-03-2010, 10:30
Fajne fałdki całkiem dobrze podane:)
Sam ustawiam się na przekładańce ale jak na razie warunki nie do końca sprzyjające:)
Bartekkw
19-03-2010, 10:31
pomysł dobry, dla mnie tylko mogłoby być trochę szerzej - tak żeby drzewek nie poucinać
No ładnie zadymiło i dzięki temu jest fajny klimacik :D.
A, że lubię z klimacikiem, to podoba się mnie to :-).
Fajnie wypatrzone :D Przyjemnie to wyglada! :)
krzysztofz24
19-03-2010, 11:16
Koncepcja bardzo fajna i wyszlo bardzo dobrze, jestem bardzo na tak co do tego przekladanca, szczegolnie podoba mi sie pierwszy plan...
Nikonozaur
19-03-2010, 11:55
pomysł dobry, dla mnie tylko mogłoby być trochę szerzej - tak żeby drzewek nie poucinać
Ze względu na ukształtowanie terenu i warunki "krzakowe" to jedyne miejsce by wetknąć aparat i ustrzelić taką perspektywę. Nawet na 200mm musiałem zaingerować stempelkiem bo gałązki wlazły w kadr. No i przestraszyłbym żurawie... :grin:
jest bardzo ladnie , fajne warunki a te pagórki dopelniaja kadr
Ciekawie wyglądają plany w tej mgle :) , może deczko ostrzej pierwszy plan ?
Ja, zamiast podostrzać, dodałbym odrobinę kontrastu - tak, żeby trochę bardziej odciąć/przybliżyć/odsłonić pierwszy plan. A tak poza tym to fajny przekładaniec ;)
Wielowarstwowy gobelinek wyglada interesująco, niema szaleństwa ale jest OK
Podpisze sie.
Całkiem dobrze się ogląda to zdjęcie. Może ciut więcej kontrastu.
Intryguje mnie ta fotografia więc wracam do niej kolejny raz.
Ma w sobie to "coś":-)
Duży potencjał miejsca, może z innym światłem i kolorystyką będzie następna udana praca...?
ostrytux
20-03-2010, 00:12
Bardzo fajne, może delikatnie brakuje góry ale ...
Ze względu na ukształtowanie terenu i warunki "krzakowe" to jedyne miejsce by wetknąć aparat i ustrzelić taką perspektywę. Nawet na 200mm musiałem zaingerować stempelkiem bo gałązki wlazły w kadr. No i przestraszyłbym żurawie... :grin:
wiec wszystko jasne :)
Ciekawie to poukładałeś. Fajnie wyszło.
GUINNESSts
21-03-2010, 00:52
Hmm... Takie buty...;)
Podoba mi sie ta fota:)