Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Oliwia
Uwagi jak najbardziej mile widziane :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img413.imageshack.us/img413/6141/dsc4613f.jpg)
krolewicz
18-03-2010, 20:51
mi się podoba, delikatnie, lekko, tak kobieco :D pozbyłbym się jedynie kosmyków(?) włosów po lewej stronie (tych wystających)
Kordian d70
18-03-2010, 20:56
bardzo ladna praca ;-)
Leatherface
18-03-2010, 21:53
Oj tak :)
Witek "Wisz"
19-03-2010, 00:04
Od modelki, przez światło, kadr i obróbkę - bardzo OK.
agatatoja
19-03-2010, 01:53
Uwielbiam takie portrety. W ogóle Twoje prace lubię :) Pamietam jak kiedyś w moim wątku.. zdaje się Światło napisał, że widzi różnice w portretach kobiet robionych przez kobiety od tych robionych przez mężczyzn. I chyba coś w tym jest. Nie wartościuję żadnych w żaden sposób, ale ostatnio co raz częściej zauważam chyba tą delikatną róznice :)
Sapphiron
19-03-2010, 07:45
ja bym dał troche więcej miejsca po lewo...
ale ja tam sie podobno nie znam...
....Pamietam jak kiedyś w moim wątku.. zdaje się Światło napisał, że widzi różnice w portretach kobiet robionych przez kobiety od tych robionych przez mężczyzn...
Wydaje mi sie że kobietom łatwiej jest nawiązać między sobą szczerą wieź, zaufanie, .....przed mężczyznami zawsze będziemy trochę grać...wiadomo, żeby wypaść jak najlepiej :)
Sapphiron
19-03-2010, 07:51
jakoś mi tam bardzo łatwo nawiązać taką więź i zaufanie z moimi modelkami... a to że rozstałem się już z kolejną dziewczyną przez fotografię to już inna sprawa ^_^
... a to że rozstałem się już z kolejną dziewczyną przez fotografię to już inna sprawa ^_^
hahaha...to w takim razie profesjonalnie podchodzisz do tematu :)
Sapphiron
19-03-2010, 09:05
czy ja wiem czy profesjonalnie... jeśli nie potrafi zrozumieć tego co kocham robić wiec nie kocha mnie tak naprawdę... ale naprawde mniejsza o większość ^_^
Portret świetny, bardzo ładna obróbka .