Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zgubione korale...
..., a było to tak.
Jadę sobie o poranku , lekko zaspany, troszkę jeszcze ziewam, patrzę przez okno, a tu...:shock: ta pierońska zima spaceruje po polach w najlepsze.
Nie zastanawiałem się długo. Kara zatrzymałem, wyskoczywszy, jak oparzony, kija w dłoń chwyciłem i jak nie pogoniłem dziadówy.
Mówię Wam, zaiwaniała, jak trzeba :wink::mrgreen:. A tak silnie przestraszona była, że aż korale pogubiła :wink:.
Tak, że ręczę Wam: zima już tu nie powróci i na rychłą wiosnę szykujta się wszyscy :mrgreen:.
* Zapraszam *
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
* Dziękuję *
a te lapy to indora :mrgreen:
ladna podloga a drzewa w oddali robia klimacik sa takie senne i zamglone
ladnie wyszlo
Bartek_902
18-03-2010, 17:07
Jak dla mnie super,ładna podłoga i fajnie to samotne drzewko w kadr sie wpasowało ;)
Pozdrawiam.
jurek1906
18-03-2010, 17:17
Coś mało tych korali :),sam kadr bardzo przyjemny i tak jak Piotrek napisał, z klimatem :).
borregaard
18-03-2010, 17:52
Jest OK.Coś ponownie wynalazłeś,ale już nie tak szałowego jak wcześniej.Troszkę i tytuł "na wyrost",ale przy tym wstępie ....:wink: :D
Troszkę wykrzaczyło się w PG.....
GUINNESSts
18-03-2010, 17:55
Za Borregardem.
A kadrowo to naprawde super. Masz oko:)
Bardzo ciekawe zdjęcie. Podoba mi się takie delikatne wejście z bliskiego planu w daleki. Takie przejście od mocnych kształtów i tekstury na pierwszym planie ku delikatności i miękkości na dalszym planie. Lubię też gradienty na niebie mieszające się z rozmytymi drzewami.
podloga w Twoim wykonaniu jak zawsze genialna!
wasilewk
18-03-2010, 20:03
Bardzo ładne, nic nie drażni, podoba się !
Bardzo ciekawe zdjęcie. Podoba mi się takie delikatne wejście z bliskiego planu w daleki. Takie przejście od mocnych kształtów i tekstury na pierwszym planie ku delikatności i miękkości na dalszym planie.
Podpiszę się pod tym. Kolejne świetnie wypatrzone, ekstra podłoga :-)
Pablo 77
19-03-2010, 00:06
Podłoga jest genialna:)
Kadr również bardzo dobry:)
a te lapy to indora :mrgreen:
Raczej pterodaktyla ;-) Zdjęcie ciekawe z fajną obróbką.
Nikonozaur
19-03-2010, 01:35
Jak Ty to robisz? Fotografujesz prawie nicość i tak fajnie to wygląda. :D
Kolorystyka i kadr dają rade - jeszcze raz potwierdza sie ze mniej znaczy lepiej!
wojtek6308
19-03-2010, 08:44
Bardzo dobry dół, delikatny drugi plan, .. i mamy dobrą fotografię :) .
malasana
19-03-2010, 09:00
Pieknie wypatrzony kadr. Podoba sie mi bardzo.
zwykły motyw bez pancernika Potiomkina ale ładnie podany i o to chodzi - ja jestem bardzo na tak :grin:
Postarales sie, po raz kolejny :) Ladne foto! :D
Bartekkw
19-03-2010, 13:32
Ładnie znowu nam landszaft podałeś... korali trzeba trochę poszukać ale i tak jest fajnie
Mi sie podoba, fajne te czarne pęknięcia/rozpadliny.
Jak Ty to robisz? Fotografujesz prawie nicość i tak fajnie to wygląda. :D
Ano właśnie :mrgreen: A tak poważnie - świetna kompozycja i wyrazista, a jednocześnie dająca naturalne rezultaty obróbka. Recepta niby prosta, a jednak... Jak ty to robisz? ;)