Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Dominika
Witam!
Dziś popołudniem zupełnie przez przypadek, wychodząc na spacer zabraliśmy sobą torbę z aparatem, statyw i parasolkę :) Daaaaaawno nic na forum nie pokazywałem więc najwyższy czas nadrobić zaległości :D
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/03/KOB_2534MIX-1.jpg
źródło (http://kobylscy.com/blog/blog/KOB_2534MIX.jpg)
Pozdrowionka !
Piotrek
Witek "Wisz"
16-03-2010, 22:36
Kolorki i obróbka świetne!
Niestety, kadr jakoś mi nie podpasował...
Fajnie zaswiecone, obrobione ze smakiem, a i kadr filmowy bardzo dla oka przyjemny :)
Podchodzi mi "malarskość" tego zdjęcia.
Podchodzi mi "malarskość" tego zdjęcia.
Otóż to, świetny obraz!
Jakim słoiczkiem? :)
(...)
Jakim słoiczkiem? :)
Najcudowniejszym, jedynym, kochanym... :D 14-24 :)
Ciekawy portret ... naprawde
hm...jak to dobrze czasem zabrac aparat :-)
Bardzo fajnie, ładnie poświecone :)
Very fajne... faktycznie - malarskie :)
Zbigniew
17-03-2010, 11:41
Prócz dobrego wykonania technicznego, zdjęcie ma to coś hipnotyzującego, że człowiek wraca do niego i ma ochotę się pogapić. Tak więc dołączam się do gratulacji.
Ciekawe, ma coś w sobie :))
Ja tam już od jakiegoś czasu jestem fanem Kobylskich ... tylko patrzeć i podziwiać, gratulacje
Leatherface
17-03-2010, 20:34
za świecenie i obróbkę ++
co do reszty to bym sie czepnął i co nieco zmienił
pzdr
agatatoja
18-03-2010, 00:29
fajne bardzo! masz więcej ? :>
Amadeusz
18-03-2010, 01:56
za świecenie i obróbkę ++
co do reszty to bym sie czepnął i co nieco zmienił
pzdr
Tak z ciekawości, co byś zmienił?
Jak dla mnie to jest świetnie, ale wiecej dołu bym zobaczył.
Robert W
18-03-2010, 09:09
Ja tam już od jakiegoś czasu jestem fanem Kobylskich ... tylko patrzeć i podziwiać, gratulacje
Wszedłem sobie na stronkę Kobylskich aby zobaczyć coś więcej i ... przyznaję jest wiele ciekawych ujeć, ale zamieszczone prace jako całość niestety mnie męczą, zbyt monotonne w sposobie kadrowania, znaczy się w mojej opinii nadużywany jest szeroki kąt oraz przechylanie kadru, uciążliwe jest to zwłaszcza w takiej prezentacji jaką daje użyty na stronie flash.
Dzięki wszystkim za opinie. Więcej z tej serii nie będzie, bo to był spacerowy wypad po jedno zdjęcie - TO zdjęcie :) Poza tym jest nam niezmiernie miło, bo nawet nam się nie śniło, że możemy mieć fanów :D - dzięki Adam to bardzo miłe, że ktoś śledzi nasze prace.
Robert W, no cóż we wszystkie gusta nigdy nie da się trafić :) Dzięki za opinie, natomiast muszę sprostować jedną sprawę - na naszej stronie nie ma ani krzty flasha :D
Najcudowniejszym, jedynym, kochanym... :D 14-24 :)
e tm najcudowniejszym odrazu .... :) cudowniejszy jest 70-200 :)
naprawdę bardzo fajne zdjęcie. poza tym kolejny dowód że każdym szkłem można zrobić dobry portret - trzeba tylko umieć:)
Świetna obróbka.
Uroda modelki bardzo dobrze komponuje się z tłem.
Choć jak dla mnie można było wycentrować kadr.
e tm najcudowniejszym odrazu .... :) cudowniejszy jest 70-200 :)
Nie miałem nigdy do czynienia z 70-200, chociaż swego czasu był moim największym marzeniem :) W tej chwili w tym zakresie mamy 80-200 z którego jesteśmy zadowoleni, aczkolwiek nie przeczę, że być może niezasmakowałem tego cuda i nie wiem co tracę :D W tej chwili przechodzę pierwsze zachłyśnięcie się 14-24 :)
naprawdę bardzo fajne zdjęcie. poza tym kolejny dowód że każdym szkłem można zrobić dobry portret - trzeba tylko umieć:)
No i wracając do tematu 14-24, to dosyć świadomie wybraliśmy to szkło do tego ujęcia, ponieważ zależało nam żeby ująć trochę krajobrazu w tle, czymś węższym nie byłoby na to szansy.
Robert W
19-03-2010, 10:33
Dzięki wszystkim za opinie. Więcej z tej serii nie będzie, bo to był spacerowy wypad po jedno zdjęcie - TO zdjęcie :) Poza tym jest nam niezmiernie miło, bo nawet nam się nie śniło, że możemy mieć fanów :D - dzięki Adam to bardzo miłe, że ktoś śledzi nasze prace.
Robert W, no cóż we wszystkie gusta nigdy nie da się trafić :) Dzięki za opinie, natomiast muszę sprostować jedną sprawę - na naszej stronie nie ma ani krzty flasha :D
Racja nie ma flash'a, to chyba z pośpiechu :-) natomiast sugerowałbym się zastanawiać nad opiniami krytycznymi a nie wychodzić z założenia, że wszystkim nie można dogodzić bo w takim razie pojawia się pytanie po co szukasz tu opinii ;-)
Racja nie ma flash'a, to chyba z pośpiechu :-) natomiast sugerowałbym się zastanawiać nad opiniami krytycznymi a nie wychodzić z założenia, że wszystkim nie można dogodzić bo w takim razie pojawia się pytanie po co szukasz tu opinii ;-)
Nie szukaliśmy opinii na temat strony ;).
Madlenne
20-03-2010, 23:17
bardzo fajne ;)