Zobacz pełną wersję : Problem :(
Paradoks1984
16-03-2010, 22:12
Witam wszystkich jestem nowy na forum ,postanowiłem sie zarejestrować tu bo trapi mnie pewna rzecz w nikonie D90 ,chodzi o 0 na drabince naświetleń ,czy to normalne ze miga 0 w większości przypadków ?A nie pokazuje prześwietlenia czy nie doświetlenia tzn pokazuje dość rzadko ,dzieje się to głownię w trybach A i P czasem S .Znajdzie się jakiś kozak i rozwieje moje wątpliwości czy wszystko oki,mam nadzieje ze ktoś coś poradzi,był watek na innym forum ale do końca nie rozwiało to moich wątpliwości ,pozdrawiam
jackrabbit
16-03-2010, 22:14
no robaczku drogi, tak juz dziala automatyka zeby ekspozycja byla prawidlowa w miare, dlatego pokazuje 0 :)
Przestań używać zielonego trybu.
no robaczku drogi, tak juz dziala automatyka zeby ekspozycja byla prawidlowa w miare, dlatego pokazuje 0 :)
Dobrze radzisz koledze, króliczku;)
Dobrze radzisz koledze, króliczku;)
Panowie, cóż za czułości... ;)
Przestań używać zielonego trybu.
A jak się używa zielonego trybu w P A i S (jak w pierwaszym poście)?
Paradoks1984
17-03-2010, 18:37
Przestań używać zielonego trybu. Czytaj ze zrozumieniem napisałem w jakich trybach to widzę.
Czyli wychodzi na to ze wszystko w porządku dziękuje za odzew.