Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] No landryna... jak zwykle u mnie...
Sebastianito
16-03-2010, 00:23
Triumphant
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/03/Triumphant_by_SebastianKraus-1.jpg
źródło (http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2010/074/a/1/Triumphant_by_SebastianKraus.jpg)
Dodam, ze zdjecie nie ma nic na swoja obrone :)
martinez
16-03-2010, 00:26
Niezły cukieras Seba... mniam :razz::mrgreen:, świetne kolory, a kadr, no cóż, było ostatnio zdjęć z tego miejsca cale multum. Ale mimo to zazdroszczę wam tego miejsca. Mam cicha nadzieję że kiedyś się wybiorę na dłuższy pobyt w ten rejon UK...
Widziałem chwilkę wcześniej na dev. :)
Pablo 77
16-03-2010, 00:29
W Twoich zdjęciach zawsze fascynuje mnie podłoga:)
Masz tam świetne miejscówki,które bardzo dobrze wykorzystujesz:)
Bardzo dobry słodziak:)
Seba, to jest bardzo dobra landryna......!
ostrytux
16-03-2010, 01:01
Seba, to jest bardzo dobra landryna......!
Dokładnie, kadr klasyka, światło złapana na chmurkach takie jak trzeba ;) czego chcieć więcej.
podloga wrecz powala z nog! epicko :D
Swietny kadr, "cukierkowosc" bardzo tutaj pasuje :D
P.S. Przy okazji: zdjecie pt. "Roundway Hill" (ostatni nr PP, z kwietnia) - tez ciekawe ;) Darren sie troche powymądrzał... :p
Sebastianito
16-03-2010, 09:54
Swietny kadr, "cukierkowosc" bardzo tutaj pasuje :D
P.S. Przy okazji: zdjecie pt. "Roundway Hill" (ostatni nr PP, z kwietnia) - tez ciekawe ;) Darren sie troche powymądrzał... :p
Z tym zdjeciem wyszla troche dziwna sytuacja. Wyslalem im mniejesze a oni poprosili mnie o HI-Resa. Wiec poprawilem z dust spotow, zmienilem delikatnie kolory i wyslalem tak jak Pan Bog przykazal. Okazalo sie, sie ze jednak wykorzystali poprzednie a nie ta ostateczna wersje edytowana przezemnie. Dlatego sie przyczepili do dust spotow. Ale z filtrami niestety mieli racje... jescze wtedy nie bardzo wiedzialem co z czym sie je. Pamietam ze robiac to zdjecie popsulem sobie glowice :)
Dziekuje za mile slowa!
Bartek_902
16-03-2010, 11:25
Podoba mi się,piekne kolory....podobaja mi sie te skały na pierwszym planie ;)
krzysztofz24
16-03-2010, 11:27
Jestem bardzo na tak co do tej foty:-)
Jak już wcześniej napisano, podłoga jest rewelacyjna. Kolorki na duży plus.
Bardzo fajne zdjęcie :smile:.
Kadrowo i kolorystycznie BDB ..podoba się bardzo :)
tormentol
16-03-2010, 18:32
Fajowe :)
borregaard
16-03-2010, 19:50
Tak szczerze,to miałeś zdecydowanie fajniejsze landryny....
Sebastianito
16-03-2010, 19:51
Tak szczerze,to miałeś zdecydowanie fajniejsze landryny....
Calkiem mozliwe...
igusiek21
16-03-2010, 19:53
no pieknie.podloga niezla. caloksztalt jeszcze bardziej niezwykly!!
Paablitos
16-03-2010, 21:04
Ladnie Panie Bastianie;).
ladna podloga, kolorki....wysoki poziom, jak to zwykle u Ciebie.
Pozdrawiam,
Paweł
bardzo ladny kolor
podoba mi sie wszystko poukladane na miejscu tak jak powinno byc
Za Andrzejem, ale jest przyzwoicie.
Podoba się- i zawsze gdy patrzę na Twoje pracę, to myślę : Jak on to robi...? i nie wiem jak... :-)
Sebastianito
17-03-2010, 01:02
Podoba się- i zawsze gdy patrzę na Twoje pracę, to myślę : Jak on to robi...? i nie wiem jak... :-)
Zdziwil bys sie w jak prosty sposob mozna to osiagnac... Poprostu poslugojsie cyfrowka tak jak analogiem... i bedzie gittesss :)
GUINNESSts
17-03-2010, 01:57
Zdziwil bys sie w jak prosty sposob mozna to osiagnac... Poprostu poslugojsie cyfrowka tak jak analogiem... i bedzie gittesss :)
O wlasnie! I bedzie guinness;):)
Hehe, staram się...Focę jednym i drugim ino z mizernym efektem...:-) Ale życie jest po to żeby się uczyć
pzdr.Wiola
Optymistycznie swietliscie i pastelowo - gdzie tu landryna??? Podoba sie!
Fajne i podoba sie, ale ja bym minimalnie odjął tego cukru ;)
wojtek6308
17-03-2010, 14:14
Landrynka jak się patrzy :D , dobry dół i ładne kolory.
Sebastianito
17-03-2010, 15:10
Fajne i podoba sie, ale ja bym minimalnie odjął tego cukru ;)
Locter, jedni pija herbate z cukrem inni gorzka a jeszcze inni slodza miodem :) Powiem szczerze ze robie tak jak ja lubie, ale bardzo cieszy gdy sie podobaja moje zdjecia.
Locter, jedni pija herbate z cukrem inni gorzka a jeszcze inni slodza miodem :) Powiem szczerze ze robie tak jak ja lubie, ale bardzo cieszy gdy sie podobaja moje zdjecia.
Jasne i ja to rozumiem, i nie namawiam do jakichkolwiek zmian, tylko napisałem co ja bym zrobił, ale ja to ja a ty to ty :) Pozdro.
Bartekkw
17-03-2010, 16:46
Za Locter'em...dla mnie zbyt krzykliwie