Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] wiejsko cz. II
Nie jestem pewien czy nie zlewa sie to wszystko za bardzo ze soba. Ciekaw jeste Waszych opinii.
*
http://img192.imageshack.us/img192/7213/skch2.jpg
Bartekkw
15-03-2010, 22:22
mogloby nie byc tego wiatraka w tle....reszta lacznie z konwersja udana
Nie porywa jak widze. Sie mowi trudno :)
Bartekkw, no coz.. stal tam. A zrobic sobie przerwy na fajke i wyjsc z kadru nie chcial. Dzieki za odwiedziny.
borregaard
16-03-2010, 08:08
Nie ma co się chlastać,bo bardzo przyzwoicie wyszło.
malasana
16-03-2010, 09:01
Ciekawy motyw mz, jedynym mankamentem tego zdjecia jest zbyt ostre swiatlo, ale na to nie zawsze mamy wplyw przeciez.
Mnie też się podoba. A konwersja dla mnie bdb.
Bardzo dobra konwersja do BW (ostatnio u Ciebie to standard).
Co do kadru, to sam wiem jak ciężko się odpowiednio ustawić do strzału w takich miejscach. Ciężko pogodzić: kadr z oddechem to pewne elementy same się powciskają, chcąc kadrować bez nich robi się ciasno. I jak to wszystko pogodzić :smile:?
Masz może kadr z samym wiatrakiem, ale w całości (bo widziałem kawałek w architekturze).
Nie ma co się chlastać,bo bardzo przyzwoicie wyszło.
Chlastal sie nie mam zamiaru bo ja akurat z tego zdjecia jestem zadowolony :). Moze rzeczywiscie wiatrak jest tym grzybkiem o ktorego w barszczu za duzo ale generalnie jak dla mnie jest OK.
Masz może kadr z samym wiatrakiem, ale w całości (bo widziałem kawałek w architekturze).
Mam jeszcze kilka ale chyba bede musial sie wybrac tam na powtorke bo nie do konca mi pasuja.
Poprawnie i ładnie ...tak to widzę