Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przechylilo Mi sie... (powrot)
Sebastianito
14-03-2010, 15:24
Witam,
jak zapewne wiecie od dluzszego czasu nie mialem aparatu w rekach... teraz mam spowrotem szeroki kat i wracam do bitwy.... :)
Portland Bill
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/03/Smooth_by_SebastianKraus-1.jpg
źródło (http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/072/9/1/Smooth_by_SebastianKraus.jpg)
Ktos sie stesknil za mna?
Ktos sie stesknil za mna?
Ja ;p Tzn za twoimi zdjeciami :)
Ładnie to zrobiles naprawde, miód malina.
GUINNESSts
14-03-2010, 15:41
Kurde Sebastian ja nic z tego nie rozumiem. Wyjasnij mi to. Jak tam bylo. Teraz to wyglada jak dwie (technicznie dobrze), lecz przypadkowo polaczone fotgrafie.
Sebastianito
14-03-2010, 16:04
Kurde Sebastian ja nic z tego nie rozumiem. Wyjasnij mi to. Jak tam bylo. Teraz to wyglada jak dwie (technicznie dobrze), lecz przypadkowo polaczone fotgrafie.
Jest to jedna technicznie dobra fotografia :)
taki zart. To co widzisz na zdjeciu to tam bylo. Nalezy pamietac ze szeroki kat lubi czasem cos porozciagac :p
Fajnie, kolorystycznie, czyściutko, mi się podoba.
Ladnie Seba. Teraz juz wiem skad Kulten mial ta p[iekna skale w swoich zdjeciach;-)
No fajowe :)
Tylko to cos na dole kadru bym wyrzucił...cos jasnego i ciemnego :)
ale ladny kolor , calosciowo bardzo fajnie
Sebastianito
14-03-2010, 22:43
Dzikuje
Kolor się podoba, kadr również, ja tylko bym stempelkiem potraktował wszystko oprócz latarni (wszystko na górze), ale to mz.
Pablo 77
14-03-2010, 23:04
Ja ;p Tzn za twoimi zdjeciami :)
Ładnie to zrobiles naprawde, miód malina.
O tak:)
ostrytux
14-03-2010, 23:11
Jest landryna - więc musi się podobać :)
Skałka z lewej przy krawędzi. i daszek domku - podtrzymuję swoją opinię żebym usunał te elementy. Poza tym bardzo dobre zdjęcie.
Za Kultenem - po prostu bym osunął tą skałę - teraz burzy nieco kompozycję w natłoku elementów w kadrze.
Juz mowilem ci ,ze jest epicko :D