Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] The swallow trapped
Dzieńdobry :)
http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2009/363/d/7/d7f9839a8fa24fbf0b43bfc2f9938e2a.jpg
bardzo dynamiczny wodospad!
fota jak zwykle na najwyższym poziomie!
Bardzo ładne, szkoda że większe drzewko się rozmyło.
no Marcinie przeniosłes sie na ląd, swietnie, to kolejna super fota, pokazana tutaj ostatnio :)
Proac150
12-03-2010, 22:48
Ładny kadr, dobrze dobrany czas, ładny widoczek... czyli bdb
Nie no Ty to znajdziesz wodę nawet na pustynie :p Fota oczywiście klasa!
Mam tylko pytanie co do kamienia po lewej. Wygląda jakby się świecił. Miał taką barwę czy jakoś światło padło pod kątem?
Świetne zdjęcie, dobrze skomponowane :-)
Pablo 77
12-03-2010, 23:05
Świetne foto,ładna kompozycja:)
ostrytux
12-03-2010, 23:10
Widziałem tę fotografię już jakiś czas temu – powiem tylko tyle: kawał porządnego landszaftu.
Bardzo dobra praca :).
Świetnie dobrany czas i bardzo fajne kolorki.
Nie no Ty to znajdziesz wodę nawet na pustynie :p Fota oczywiście klasa!
Mam tylko pytanie co do kamienia po lewej. Wygląda jakby się świecił. Miał taką barwę czy jakoś światło padło pod kątem?
Dzięki. Bez wody nie potrafię się obejść :D .
Co do kamienia to nie wiem czy się świeci ale nie powiem, że nie można było go nieco przygasić :) . Ale czasem podoba mi się gdy kamienie są bardziej święcące niż matowe, mimo, że w naturze są jednak ciemniejsze.
Ale ciekawe czy ktoś zauważy, że woda ma bardzo delikatny ale jednak zafarbik :D .
Proac150
12-03-2010, 23:47
Woda ma bardzo delikatny, ale jednak zafarbik :D
Woda ma bardzo delikatny, ale jednak zafarbik :D
hehe
spryciarz..., już poprawiłem :D .
Ale ciekawe czy ktoś zauważy, że woda ma bardzo delikatny ale jednak zafarbik :D .
Ale czy taka *******a przeszkadza w odbiorze?:-)
Ale czy taka *******a przeszkadza w odbiorze?:-)
Pedantom czasem tak :D . Mnie np lekko drażni ale z lenistwa nie chce mi się poprawić :) .
Doskonale się ta góra wkomponowała. Pomysłowo. Zdjęcie super.
WOW...zdjęcia tego typu lubię najbardziej . :)
Pięknie Panie Marcinie, nie jest przekontrastowane, jest subtelnie, delikatnie i z wyczuciem, czyli jak zwykle z resztą, bardzo sie podoba.
Tak, tak ... a drzewko ma 2 gałązki za mało i te kamienie tak jakoś nieregularnie leżą :)
Świetne foto bez dwóch zdań.
bardzo ladna smietana
woda wyglada przeswietnie
borregaard
13-03-2010, 09:39
W związku z tym ,że dla mnie bomba i nie mam się czego czepiać,to ....zlikwidowałbym lekką ,magentową ,dominantę :mrgreen:....
Coś innego w Twoim wykonaniu :D jednak równie dobrego... Co jo godom... Świetnego! :)
Nikonozaur
13-03-2010, 12:26
Piękny kadr i kolory, wszystko tu klapuje. :smile:
jurek1906
13-03-2010, 19:26
Cudny kadr, miejscówka ekstra :)
Każdy element pasuje w tej ukladance. Świetna praca!
tormentol
15-03-2010, 22:42
Świetna ekspozycja i tonacja. Bardzo dobre jest.
az sobie zapuscilem Trapped Under Ice :D
Dobre jest i tyle !!!
martinez
16-03-2010, 00:53
Bardzo dobre zdjęcie Marcinie :)
wojtek6308
16-03-2010, 09:23
Bardzo dobra praca :-D , jest świetnie.
krzysztofz24
16-03-2010, 11:57
Nic dodac nic ujac, praca bardzo udana...Nie zmiata mnie;-) jak niedawno prezentowane "Eye of darknes" ale bardzo przyjmnie sie oglada.
Pięknie skomponowana i świetnie wykonana praca.