Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Jack the Ripper - krytyka mile widziana...
Sapphiron
12-03-2010, 15:59
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img31.imageshack.us/i/dsc1300aa.jpg/)
Wytlumacz mi prosze koncepcje tego zdjęcia, do czego mial sluszyc ten kolek trzymanyw rece - na wampiry ? I jakie on ma zastosowanie w tym zdjeciu ?
na pierwszy rzut oka widać, że ten portret ma przedstawiać wojownika...coś w stylu "apocalypto" ;)
Sapphiron
12-03-2010, 20:30
i widzisz Locter, kobieta a przewyższyła cie intelektem :) oczywiście bez urazy dla kobiet :)
Leatherface
12-03-2010, 20:31
Zdjęcie fajne, a pytanie Loctera mnie dziwi ;)
Sapphiron
12-03-2010, 20:41
Leatherface bo Locter to jest taki pieniacz w szklance wody. próbuje przechrzcić wszystkich na swoje teorie i wytknąć wszystkim błedy i to w głupi sposób a sam lepszego poziomu nie prezentuje :)
dzięki za komentarze :)
Leatherface bo Locter to jest taki pieniacz w szklance wody. próbuje przechrzcić wszystkich na swoje teorie i wytknąć wszystkim błedy i to w głupi sposób a sam lepszego poziomu nie prezentuje :)
)
No ja bym cie przechrzcil ale inaczej :]
zdjęcie oki, nawet bardzo...
Sapphiron
12-03-2010, 21:24
Locter kto by ci rękę rozmachał :twisted::rolleyes:
i prosiłbym o nie zaśmiecanie wątku
Bardzo udane zdjęcie. Kontra na włosy chyba nawet by pogorszyła klimat. Podoba się.
Krzysiek Kisała
12-03-2010, 23:13
dobra robota, widać, że sporo roboty włożyłeś w tą pracę
gratuluję
moge moge prosze prosze.... :) ja chce teraz....
fajna fota podoba sie oborbka si epodoba.... ale...
noz trzymal bym nizej.... by nie zaslaniac calego nosa... i cien w tamtej okolicy nie wyglada korzystnie...
kolorystyka super
a wydaje mi sie ze ty tez troche pieniaczem szklanki wody jestes :P
Sapphiron
13-03-2010, 09:37
dzięki serdeczne :)
Polsar74
13-03-2010, 11:09
mocna fota - podoba się
moonrage
13-03-2010, 13:59
jest klimacik :]
Ja jestem na TAK!
zdjęcie w porządku, mnie się podoba +1 :)
zdjęcie fajne, z pomysłem, a problemy Loctera z interpretacją zdjęcia są dla mnie dziwne