Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Modlitwa o ...
... wiosnę ;-).
* Zapraszam *
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
* Dziękuję *
prześwietne! genialny kadr, chmury i ogólnie sceneria...pięknie
no Pawle postarałeś się - zobacz ile z tej dziury wyczarowałeś przez te klika tygodni (w okolicach Opola mówią że ponoć dogrzewasz ją farelką :mrgreen:) :D
fotodemon
11-03-2010, 16:36
No ładnie, podoba sie:)
Nikonozaur
11-03-2010, 16:37
Trafienie w dychę, ze wszystkim.
...(w okolicach Opola mówią że ponoć dogrzewasz ją farelką :mrgreen:) :D
No tak, a na plecach agregat prądotwórczy noszę ;-):mrgreen:.
krzysztofz24
11-03-2010, 16:40
Bardzo dobrze skadrowane, no i wykorzystanie na pozor zwyklego motywu bardzo trafione, ogolnie robi wrazenie:-).
no Pawle postarałeś się - zobacz ile z tej dziury wyczarowałeś przez te klika tygodni (w okolicach Opola mówią że ponoć dogrzewasz ją farelką :mrgreen:) :D
On nie dogrzewa harb, on to jakoś zamraża! I chodzi sobie gdzie chce :wink: Ja tam wczoraj byłem, próbowałem się zbliżyć do jednego z modlących, a tu nagle trzask... i po kolana w wodzie :mrgreen:
Świetny kadr Pawle! Jak zwykle z resztą :)
Dla mnie najlepsze z całej seri. Takiej jakości dawno nie widziałem, chodzi o niebo, ostrość, przejrzystość, kolor. Po prostu szczęka opada. Super.
Jest dobrze, ale ja bym to na mroczno zrobił, tutaj nie pasuje ta sielskość barw :)
Bardzo dobre foto pod każdym względem. I nie ma po co przerabiać go na cokolwiek, tak jak to sugerowano wcześniej. Wielka uczta dla fotograficznego ducha.
swietny kadr wszystko poukladane jak należy
pozaswiatemslow
11-03-2010, 18:27
rewelacyjnie wyszło!!
Bardzo fajny kadr i przyjemna kolorystyka. Chmurki wyszły rewelacyjnie.
Sowulus12
11-03-2010, 18:46
Robisz niesamowite zdjęcia stary - nie mam słów!
Proac150
11-03-2010, 18:50
Kolejne bdb, kadr, kolory.....
Bardzo ciekawie wyszło. Podoba mi się. Ja jak zwykle zrobiłbym z tego BW, ale Twoja kolorowa wizja jest naprawdę BDB
I na wiosnę wykiełkowało ;) ...ładne kolory i kadr
Super!
Cisza, spokój.
No i te kolory.
pozdrawiam
Oj czarujesz nas tymi kadrami ostatnio, czarujesz :-) widzę, że przyłożyłeś się bardzo do obróbki :-)
jurek1906
11-03-2010, 21:53
Może się podobać :).
wojtek6308
11-03-2010, 23:07
Bardzo dobra fotografia Pawle :D .
ostrytux
12-03-2010, 00:20
Ładnie czysto, kadr przemyślany - do pełnie szczęścia brakuje mi tylko kolorków zachodu lub poranka :twisted:
Uwielbiam obrazy, w których kompozycja zmyślnie wzbogacona jest sztafażem.
Ten kadr szczególnie przypadł mi do gustu mimo swej prostoty.
Gratulacje!
prześwietne! genialny kadr, chmury i ogólnie sceneria...pięknie
...... gratulacje
Swietna praca Pawle... Mozna powiedziec, ze to juz standard w Twoim wykonaniu ;) :D
Pablo 77
12-03-2010, 14:27
Bardzo dobry kadr i wszystko bardzo dobrze zgrane,kolorki miodzio:)