PDA

Zobacz pełną wersję : PS CS2 vs. Vista x64

bijeczek
09-03-2010, 02:24
Jeśli było, to przepraszam, nie znalazłem, choć szukałem.

Mam problem z instalacją Photoshop'a CS2 na Viście Home Basic x64. Problem polega na tym, że instalacja leci tak na oko do 99% i w pewnym momencie zaczyna się cofać, a na końcu wyskakuje śmieszny błąd "Działanie kreatora zostało zakończone przed zakończeniem instalacji programu Adobe Photoshop CS2. System nie został zmodyfikowany. Aby dokończyć instalację później, ponownie uruchom kreatora." Dodam, że przeszukałem już chyba pół Internetu, znalazłem kilka różnych rozwiązań problemu, m.in. instalacja programu w innej lokalizacja niż standardowa, instalacja z kopii programu na dysku twardym, deinstalacja wszelkiego oprogramowania z Adobe, usuwanie śmieci po CS skryptami od Adobe, ręczne usuwanie wszelakich śmieci itd. Dodam jeszcze, że wcześniej miałem na tej kopii Visty zainstalowane triale CS4 i LR2, ale jak już wspominałem, każdy jeden śmieć po nich (i reszcie Adobowców) został wykasowany.
A i jeszcze jedno - wolałbym uniknąć formatowania dysku;)
Spotkał się ktoś z Was już może z tym upierdliwcem? Znaczy się z tym problemem? Kurka, nie mam ochoty walić nocki przed monitorem... grrr... !!!

bijeczek
10-03-2010, 00:22
Hehe, dobre to jest. Zrobiłem sobie formacik dysku, i co? I g...o! Photoshop dalej się nie instaluje. Ale najciekawsze w tym jest to, że trial w wersji angielskiej instaluje się bez problemu, w dodatku przyjmuje mój klucz, tylko już nie chce się aktywować, ale to już mnie nie dziwi. Polski trial tez się instaluje, ale w tym przypadku nie mam opcji podania klucza, żeby działał jako wersja pełna. POMOCYYY!