Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] [SeVeNoo] studyjnie analogowo
Pod ocene, żeby nie było że moja kobyłka analogowa sie kurzy.
Portra 160NC / skan
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
dodam ze nie PSute tylko podostrzone po zmniejszeniu.
przypomina mi to klimat sesji reklamowej OCHNIKa
próbuje przyjrzeć się temu zdjęciu, ale cholera oczopląsu dostaje :mrgreen:
Sesja pod tytułem: "Dr. House?... Mamy kolejny interesujący przypadek... Tak, niedowład prawej ręki, skąd pan wiedział?!" ;)
A serio, to nawet się nie silę na ocenę zdjęcia - nie moje klimaty.
marszull
09-03-2010, 13:20
Mi sie podoba
mysle mOSAd ze musisz zmienic serial...;]
może jak zwisająca ręka była by oparta o biodro wyglądało by to dobrze bo obecnie wygląda fatalnie :) jak widze takie pozy po prostu mnie nieźle bawią i nic nie wnoszą do zdjęcia czy prezentacji kolekcji :) zaświecone fajnie :)
Klient zamiast przyglądać się ciuszkowi zastanawia się co z modelką się stało :D ;)
mysle mOSAd ze musisz zmienic serial...;]
No właśnie zmieniłem na Battlestar Galactica... To może coś z tego serialu? "Watch out! It's a frackin' Cylon!"
Ładnie świecone ale kompozycja leży i kwiczy, dodatkowo poza modelki zamiast podkreślać jej urodę tylko ją szpeci.
Amadeusz
11-03-2010, 01:33
Brakuje butelki w prawej dłoni;-) Powiedz czemuż tak ją ustawił bo ni huhu nie rozumiem?
Strasznie ciekawe zdjęcie, podoba mi się :)
Brakuje butelki w prawej dłoni:wink: Powiedz czemuż tak ją ustawił bo ni huhu nie rozumiem?
bo uwazam ze tak jest ciekawiej ... a butelki czemu Ci brakuje ??
Widujesz czesto fajnie ubrane dziewczyny na sesji z butelka w reku ?
Amadeusz
13-03-2010, 10:48
bo uwazam ze tak jest ciekawiej
Rozumiem.
a butelki czemu Ci brakuje ??
Wsadź jej wirtualnie butelkę w dłoń i zobaczysz, że pasuje jak ulał :)
Widujesz czesto fajnie ubrane dziewczyny na sesji z butelka w reku ?
Nigdy nie byłem na żadnej sesji :( więc nie widuję.
Ładna dziewczyna. Zdjęcia nie kojarzę jednak z dr House'm. Raczej z filmami typu "Noc żywych trupów": biodra do przodu, ręka zwisa bezwładnie tułów dziwnie przechylony, głowa usiłuje złapać pion, każda z nóg jakby chciała się poruszać osobno. I ten wzrok. Czy dostrzegła już potencjalną ofiarę? Dziwne wrażenie.
Czy dobrze odebrałem zamysł?