Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Duch Titanica
GUINNESSts
06-03-2010, 23:40
:)Bylo juz. Inna wersja:)
Jesten ciekaw Waszych opinii. I cos mnie ramki ostatnio drazną w moich zdjeciach.
Choc tu o ramke sie chyba prosi.
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/42475733272444556534.jpg)
Takie ładne kwadratowe , swietnie to skomponowales . Ramka moglaby byc bardziej by chyba wyeksponowala prace
grunia99
07-03-2010, 00:23
Ramka nie jest wg mnie konieczna, ładna kolorystyka płycizny i morza, ale sam "duch" raczej do mnie nie przemawia. Nie pasuje do obrazu.
Duch jest wrogiem tego zdjęcia,bez ducha bedzie niesamowicie.
Do mnie nie gada. Moze gdyby to bylo za dnia, statek w ruchu, a nie same swiatelka, byloby lepiej.
mnie sie podoba - przydałaby sie ramka :)
To ja się powtórzę: gdyby to zdjęcie wrzucił ktoś z wielkich światowych fotografów byłyby same ochy i achy oraz zachwyty nad niekonwencjonalnym motywem i jego podaniem. A tak można sobie powybrzydzać ile dusza zapragnie :D .
A mnie się bardzo podoba! Dawno nie widziałem takiego podejścia do tematu!
To ja się powtórzę: gdyby to zdjęcie wrzucił ktoś z wielkich światowych fotografów byłyby same ochy i achy oraz zachwyty nad niekonwencjonalnym motywem i jego podaniem. A tak można sobie powybrzydzać ile dusza zapragnie :D .
tak sam o pomyślałem - a fotka poprzez swoja zadziwiająca prostotę jest naprawdę ciekawa :)
Tło jest świetne, a sam duch jakbyś nie podpowiedział tytułem pomyślałbym że masz problem z matryca :D
Kulten dobrze prawi.
GUINNESSts
07-03-2010, 17:06
Ten watek dal mi wyjatkowo do myslenia. Dziekuje bardzo:)
Proac150
07-03-2010, 17:26
Ma rację
Ja tez sie podpisuje..taka prawda
Jest mega ...piii!
Kordian d70
07-03-2010, 18:52
kurcze u mnie nie widac fotki ;-(
Prześwietne zdjęcie!!
Też chce mieć podobne w portoflio :D
A dla mnie fajne i pomysłowe. Po obejrzeniu sam mam ochotę pójść nad morze i podobne zrobić... :)
P.S. Ciekawa jest lektura tego wątka. Po napisaniu powyższego przewertowałem wątek i się uśmiałem. Wpierw totalna krytyka, potem pierwszy pozytywny komentarz i od tego czasu same pochwały! Nie ma to jak samodzielność myślenia!
Tak czy inaczej cały respekt dla pierwszej osoby która skrytykowała (maddnes) oraz pierwszej która pochwaliła (harb)! :)
jurek1906
11-03-2010, 22:45
Zdjęcie intryguje,wzbudza emocje, a to już dużo :).
ostrytux
12-03-2010, 00:23
Pomysł na fotografię bardzo udany, sam fotografia również może się podobać :)
Zdjęcie intryguje,wzbudza emocje, a to już dużo :).
Pod kolegą się podpisuję.
Był już kiedyś taki kadr, ale mimo to jest nieźle :)